ELLE DECO – FARMECUL LUCRURILOR SIMPLE

Crescuta in regiunea rurala a tinutului Devonshire, Zoe Ellison este proprietara unui butic de moda si design interior. Pasiunea sa pentru tot ce inseamna practice, natural si organic a devenit definitorie atat pentru casa, cat si pentru afacerea ta.

ELLE DECO – FARMECUL LUCRURILOR SIMPLE

La doar douazeci de ani, independenta Zoe decide sa se mute in orasul Hove din East Sussex, convingindu-si mama sa ii finanteze deschiderea unui butic cu haine pentru femei. Extrem de ambitioasa pentru virsta sa, are suficienta incredere in propriile idei si in vizinea sa creativa, incit sa duca pina la capat ce si-a propus. Sapte ani mai tirziu, in apropierea buticului cu haine pentru femei descopera o cladire de moda veche, unde hotaraste sa deschida un magazin de design interior si o cafenea.

Zoe pune incre­derea sa pe seama educatiei primite la o scoala alternativa din Devon, unde s-a bucurat de multa libertate. Fiind incurajata sa isi dezvolte creativitatea, atit acasa, cit si la scoala, facea mereu cite ceva – de la boluri din lemn la masti din lut si rochii din hirtie, precum si diverse podoabe din sticla, bucati de oglinda, cabluri si margele.

A absolvit un curs de arta, a facut o scurta in­cursiu­ne in florarit si a confectionat decoruri si re­cu­zita pentru Paramount Pictures. Inainte de mutarea in East Sussex, a mai lucrat intr-un butic din Devon. „Acum 12 ani, pe cind aveam 20 de ani, m-am mutat impreuna cu mama si cu sora mea mai mare, Lowri, din Devon in Brighton, pentru a incepe o afacere.” Zoe si sora sa cautau o locuinta pe care sa o imparta, cind au dat peste un apartament cu doua camere, asezat pe doua etaje, intr-o superba casa din Hove. L-au transformat in doua apartamente individuale.

Fotografii: Polly Eltes / Narratives.

Productie, text si styling: Gabi Tubbs / Narratives.

Cititi continuarea in ELLE Aprilie 2011!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle