ELLE APRILIE 2012

ELLE APRILIE SE GASESTE NUMAI IMPREUNA CU SUPLIMENTUL ELLE MAN

ELLE FASHION – PARIS LOVES FASHION – In fiecare sezon, Parisul se transforma in gazda perfecta pentru oamenii de moda din intreaga lume. Atmosfera dinamica si incendiara pe care o capata orasul in aceasta saptamana este de-a dreptul spectaculoasa. Te poti intalni la orice colt de strada cu Anna Wintour, Marc Jacobs, Sonia Rykiel, Stella sau Sir Paul McCartney, Katty Perry sau P.Diddy! Un mix posh&glamour. Motivul? Colectiile de toamna-iarna 2012/2013.

ELLE FENOMEN –TEORIA JOCURILOR – Recesiunea a venit cu multe peste noi. Cu mai putini bani, mai mult timp si, surprinzator, cu o nou descoperita pasiune pentru jocuri. Reporterul ELLE, Ioana Ulmeanu, a aflat ce jocuri ii pasioneaza pe romani si cum au reusit unii dintre ei sa faca afaceri dintr-o astfel de slabiciune.

ELLE INTERVIU – IOANA FLORA: “AM CRESCUT PRINTRE OAMENI MARI” – In urma cu 11 ani, debuta in “Marfa si banii”, filmul-manifest al noului val din cinematografia romaneasca. Anul acesta, sustinuta de Institul Cultural Roman din Berlin, actrita a fost singura romanca selectionata in Talent Campus, la Berlinale. Ioana ne-a vorbit despre noile sale proiecte in teatru si film.

ELLE REPORTAJ – O ZI DIN VIATA UNOR PRESCOLARI – Pentru copiii din Zizin, a merge la gradinita inseamna a schimba spatiul insalubru si rece in care locuiesc cu o incapere calduroasa, plina de jucarii. Aflati cum au fost convinsi parintii acestor copii sa-i trimita zilnic la gradinita.

ELLE HEALTH – INAINTE, DREPTI! – Prinsa intre mrejele comoditatii stilului de viata modern si dorinta de a avea o tinuta gratioasa, reporterul ELLE Lavinia Gogu a aflat ce trebuie sa faci pentru a-ti corecta postura, curbata de orele petrecute in fata LCD-urilor in care ne refugiem zi de zi.

 

ELLE APRILIE 2012
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle