Regina Elisabeta a II-a demonstrează că are simțul umorului și este protagonista unei întâmplări foarte amuzante

Regina Elisabeta a II-a demonstrează încă o dată că are simțul umorului și poate și acest lucru îi determină pe britanici să o claseze an de an pe primul loc în clasamentul celor mai populari membri ai familiei regale britanice.

Regina Elisabeta a II-a demonstrează că are simțul umorului și este protagonista unei întâmplări foarte amuzante

Potrivit unei știri publicate în The Daily Mail, Regina Elisabeta a II-a a profitat din plin de întâlnirea cu un grup de turiști americani care nu au recunoscut-o în timp ce ea se plimba în vecinătatea uneia dintre proprietățile ei.

Întâlnirea cu turiștii americani a avut loc în vecinătatea Castelului Balmoral pe care Regina Elisabeta a II-a îl are în Scoția. Regina în vârstă de 93 de ani se plimba alături de unul dintre ofițerii care îi asigură protecție, îmbrăcată fiind într-un costum de tweed și purtând pe cap o eșarfă.

Turiștii au fost cei care au inițiat conversația, întrebând-o dacă locuiește în vecinătate și dacă a întâlnit-o vreodată pe Regină.

Majestatea Sa le-a răspuns că da, locuiește în apropiere și apoi a arătat către ofițerul care o însoțea, precizând pe un ton glumeț că acesta este cel care a întâlnit-o pe Regină.

Acel ofițer – Richard Griffin – care face parte de ani buni din echipa de protecție a Reginei – este cel a povestit această întâmplare redactorilor de la Times of London.

Am fi curioși să știm ce gândesc acum acei turiști desprea întâlnirea cu suveranul Marii Britanii și dacă și lor li se pare întâmplarea la fel de amuzantă cum ni se pare nouă.

Citește și:
Motivul surprinzător pentru care Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a sunt atât de apropiate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people