Kim Kardashian și „păcatul” de frumusețe pe care îl comite aproape în fiecare seară

Kim Kardashian este regina propriului imperiu beauty, însă rutina ei de frumusețe este mult mai obișnuită decât te-ai fi așteptat.

Kim Kardashian și „păcatul” de frumusețe pe care îl comite aproape în fiecare seară

Invitată în emisiunea moderată de Busy Phillipps la E!, Kim Kardashian a fost întrebată dacă a dormit vreodată fără a se demachia.

Așa cum probabil știi – și ai și citit pe site-ul nostru de atâtea ori – a te culca fără a te demachia este o mare greșeală. Orice dermatolog, makeup artist sau expert în frumusețe îți va confirma faptul că decizia de a dormi machiată constituie unul dintre cele mai importante „păcate” de frumusețe, o greșeală care îți poate afecta grav aspectul tenului.

Ne-am fi așteptat ca starul Kim Kardashian să aibă mai multă grijă de tenul ei, să aibă o rutină de îngrijire elaborată, de la care să nu se abată niciodată. În schimb însă, te vei bucura probabil să citești că și ea face aceleași greșeli pe care, probabil, și tu le-ai făcut.

„Mi se întâmplă des să dorm machiată”, a recunoscut Kim Kardashian. „Da. Dacă a doua zi nu am echipa de beauty alături, dorm perfect așa și poate că îmi refac machiajul tenului, însă încerc să păstrez machiajul profesionist timp de două zile”, a recunoscut ea.

Deși răspunsul ei este pe placul tuturor celor care uită sau aleg să nu se demachieze înainte de a se culca, probabil acesta este singurul sfat de beauty dat de Kim, pe care ar trebui să îl ignori. Să nu uităm că nu toate putem avea alături o echipă de profesioniști în frumusețe și nici nu avem acces la cele mai bune și costisitoare produse de îngrijire din lume.

Citește și:
Kim Kardashian dezvăluie detalii despre filmarea actului sexual care a făcut-o celebră

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people