Irina Rimes, detalii despre ce se întâmplă în culisele emisiunii Vocea României

Irina Rimes ne-a dezvăluit câteva detalii despre ce se întâmplă în culisele emisiunii Vocea României.

Irina Rimes, detalii despre ce se întâmplă în culisele emisiunii Vocea României

Irina Rimes, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, ne-a vorbit despre Vocea României, emisiunea difuzată de ProTV în fiecare vineri.

Vedeta ne-a dezvăluit câteva detalii despre ce se întâmplă în culisele emisiunii, care sunt lucrurile care nu se văd la televizor și, totodată, ne-a spus cine ar putea câștiga concursul anul acesta.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu vedeți machiajul lui Smiley și al lui Tudor Chirilă. Nu vedeți cât de transpirați suntem câteodată, cât de cald e în sală, uneori și frig. Nu vedeți oftaturile, uneori obosești să stai o zi întreagă acolo, tocmai de aceea părem atât de entuziasmați când vine cineva cu o voce super bună. Noi suntem ‘Ah, în sfârșit cineva ne-a ridicat de pe scaun.’ Numai că asta nu s-a întâmplat în anul acesta, sezonul acesta la Vocea României. A fost un sezon foarte puternic, cu foarte multe voci extraordinare, care ne-au ridicat din scaunele noastre și cred că este unul dintre cele mai bune sezoane.”

Urmărește clipul video pentru a afla care este cea mai bună voce din România, după părerea Irinei, și cine șanse are să câștige Vocea României în acest sezon.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Irina Rimes

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video