Cum arată cei doi băieți ai Pamelei Anderson – Brandon și Dylan au o carieră de succes în modelling

Poate nu știai, dar Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee, cei doi băieți ai fostului cuplu Pamela Anderson & Tommy Lee, sunt nume cunoscute în industria modei, cea muzicală și cea cinematografică.

Cum arată cei doi băieți ai Pamelei Anderson – Brandon și Dylan au o carieră de succes în modelling

Brandon Thomas Lee, în vârstă de 23 de ani, și Dylan Jagger Lee, în vârstă de 22 de ani, sunt cei doi băieți pe care Pamela Anderson îi are împreună cu fostul ei soț, Tommy Lee.

Cei doi s-au aflat încă din naștere în atenția presei, în special din cauza relației tumultuoase a părinților lor, însă în ultimii ani s-au remarcat și pe cont propriu prin colaborări cu diverse case de modă și designeri, dar nu numai.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru The Kyle and Jackie O Show, Pamela Anderson a vorbit despre relația cu cei doi băieți ai săi, precizând că este foarte mândră de ei. „Brandon se descurcă foarte bine, în ciuda tuturor lucrurilor, și Dylan, amândoi sunt foarte bine”, a declarat ea. „În ciuda noastră”, a ținut să precizeze Pamela, făcând referire la ea și fostul ei soț, Tommy Lee.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Brandon este în prezent model și actor, de asemenea el a apărut în reality-show-ul The Hills: New Beginnings. Și Dylan lucrează ca model, însă muzica este pasiunea lui, el fiind DJ, producător muzical și parte a trupei Midnight Kids. Cariera de model a celor doi a debutat cu apariția în show-ul Saint Laurent din 2016 și a continuat cu apariția în prezentări Dolce & Gabbana, campanii pentru Coach și multe altele.

Pamela Anderson, în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu producătorul american Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc în Malibu, luni, 20 ianuarie. Deși căsătoria celor doi este o mare surpriză, nu același lucru îl putem spune și despre relația lor. Cei doi au avut o relație în urmă cu 30 de ani și, potrivit The Hollywood Reporter, s-au reîntâlnit în urmă cu câteva luni și au reluat relația, dar au încercat să fie cât mai discreți și să stea departe de ochii presei și ai curioșilor.

Printre persoanele care au participat la ceremonie se numără și cei doi băieți ai Pamelei Anderson, Brandon și Dylan Lee, dar și fosta soție a lui Jon Peters, Christine Forsyth-Peters, și fiicele lor, Caleigh și Skye.

Citește și:
Courteney Cox a postat un video în care dansează cu fiica sa, iar acesta a devenit rapid viral

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video