Ce crede Miley Cyrus despre noua relație a lui Liam Hemsworth

Zilele trecute Liam Hemsworth a fost surprins în compania unei actrițe, aceasta fiind prima sa relație de la despărțirea de Miley Cyrus.

Ce crede Miley Cyrus despre noua relație a lui Liam Hemsworth

Liam Hemsworth are o nouă iubită, însă potrivit unei surse apropiate de Miley Cyrus, artista nu este deloc interesată de noua relație a fostului ei soț.

Dacă ai urmărit îndeaproape drama din jurul relației lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth, probabil știi deja că artista a avut o relație cu Kaitlynn Carter imediat după separarea de acesta. Acum, Miley are o relație cu Cody Simpson, iar Liam Hemsworth a fost văzut în compania actriței Maddison Brown.

Se pare însă că Miley nu este deloc afectată de noua relație a fostului ei soț. „În acest moment, Miley este atât de fericită cu Cody, așa că nu este foarte atentă la Liam și Maddison, deoarece ea știe că (el) este trecutul”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

Liam era mai conservator decât Cody și ea realizează că acum, fiind mai matură, s-a schimbat. Este foarte fericită cu Cody. Este în siguranță și este ușor pentru ea. Îl știe pe Cody de ani de zile și familia ei îl cunoaște de când erau copii. Ea și Cody au o istorie. Este un lucru complet diferit pentru ea față de Liam și ei se distrează împreună, iar acesta este lucrul de care are nevoie Miley. Nu este nimic foarte serios și vor vedea unde va duce, dar ei chiar se plac și au o chimie bună”, a declarat aceeași sursă.

Cody Simpson și Miley Cyrus s-au asigurat că toată lumea știe că formează un cuplu, postând în ultimele zile numeroase imagini și clipuri video pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

papillon

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

Citește și:
Ce crede Liam Hemsworth despre noua relație a lui Miley Cyrus cu Cody Simpson

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people