Brad Pitt a făcut o nouă cucerire: tânăra are 23 de ani și este fiica unei celebre actrițe

Brad Pitt, aflat în plin proces de divorț de Angelina Jolie, rămâne unul dintre cei mai cuceritori actori de Hollywood și cele mai recente știri despre celebrul actor vin să confirme acest lucru.

Brad Pitt a făcut o nouă cucerire: tânăra are 23 de ani și este fiica unei celebre actrițe

Brad Pitt a fost surprins de paparazzi în timp ce se comporta afectuos cu una dintre colegele sale de pe platourile de filmare ale peliculei Once Upon a Time in Hollywood', în timpul unei pauze dintre cadre. Cei doi păreau foarte apropiați, râdeau și se pregăteau pentru o nouă filmare.

Tânăra este Margaret Qualley, are 23 de ani și este fiica modelului și actriței Andie MacDowell. Ea a mai jucat în serialul „The Leftovers” și în peliculele „Death Note” și „Donnybrook”.

View this post on Instagram

Brad Pitt and Margaret Qualley continued filming Once Upon a Time in Hollywood, Saturday, October 6 in Los Angeles. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ In the vintage Cadillac, Pitt (Cliff Booth) cruised down Burbank Blvd with Qualley (Kitty Kat) in the passenger seat. Kitty Kat, who is believed to either be, or be a reference to Kathryn Lutesinger, may ultimately turn out to be a fictional character potentially serving as a buffer between Cliff Booth and the rest of the Family, who often felt bad vibes coming from certain wranglers/stuntmen at Spahn Ranch. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ But perhaps a buffer isn't necessary. Perhaps Cliff Booth's ties to the Family go much deeper than that of a Randy Starr or a Shorty Shea. It's possible that with time, Booth fell under Manson's spell and was convinced to renounce his Hollywood ambitions in exchange for a simple communal life based on love: to join the Family and "cease to exist." If so, a falling-out is inevitable if Booth decides to leave the Family to try and make a name for himself in the film industry with Rick Dalton.

A post shared by Quentin Tarantino news (@tarantino_news) on

Filmul Once Upon a Time in Hollywood', regizat de Quentin Tarantino, are o distribuție de excepție: în afară de Brad Pitt, în această peliculă mai joacă Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino și Dakota Fanning.

View this post on Instagram

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Pitt și DiCaprio joacă rolurile a doi bărbați ce locuiesc în vecinătatea casei actriței Sharon Tate: Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), o fostă vedetă de cinema și Cliff Booth (Brad Pitt), cel mai bun prieten și dublura sa de cascadorii. Ambii se luptă pentru succes într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc, și mai ales, într-o perioadă marcată de crimele cultului lui Charles Manson. După cum a relatat și Tarantino, acțiunea filmului se desfășoară în Los Angeles în anul 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului’.

Deși subiectul de senzație va fi uciderea actriței Sharon Tate, iar data de lansare, 9 august 2019, este simbolică pentru aniversarea de 50 de ani a crimelor adepților lui Manson, regizorul a declarat că filmul nu se va concentra pe liderul Charles Manson, ci pe anul 1969 în sine.

În ultima vreme au circulat numeroase zvonuri privind viața amoroasă a lui Brad Pitt, în vârstă de 54 de ani, iar noile imagini vin să întărească ideea că actorul este pregătit pentru o nouă relație, mai ales că se preconizează că în curând se va finaliza divorțul de Angelina Jolie.

Cu numai câteva zile înainte de apariția acestor poze, fanii l-au fotografiat pe Brad Pitt în compania lui Sat Hari Khalsa, designer de bijuterii și spiritual healer, în timp ce participau la o licitație în scop caritabil. O sursă apropiată actorului a declarat însă pentru Hollywoodlife că cei doi sunt „doar amici” și zvonurile privind o posibilă relație cu aceasta sunt „mincinoase”.

Citește și:
Katy Perry și Orlando Bloom au făcut încă un pas major în relația lor!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people