Concurs Humanitas Fiction – Februarie 2010

Concurs Humanitas Fiction - Februarie 2010

Pana la Pictorita din Shanghai (The Painter from Shanghai, 2008), romanul ei de debut, intampinat cu cronici elogioase dublate de succes de public, scriitoarea americana JENNIFER CODY EPSTEIN a scris pentru Self, Wall Street Journal si Chicago Tribune. A publicat nuvele si a fost finalista a concursului de proza Glimmer Train. A urmat cursurile de studii asiatice de la Amherst College, a obtinut un masterat in relatii internationale la Johns Hopkins University si un masterat in literatura la Columbia University. Traieste in prezent la New York, dar in trecut a calatorit si a locuit in Japonia, China, Hong Kong, Thailanda si Italia. Jennifer Cody Epstein si-a dedicat zece ani scrierii primului ei roman.

Publicat in peste cincisprezece tari, romanul Pictorita din Shanghai isi poarta cititorul pe apele tulburi ale fluviului Yangzi, in camerele Salonului Eternei Splendori, in cosmopolitul Shanghai antebelic, in Parisul boem al „anilor nebuni“ si in China ravasita de razboi civil si aflata in prag de revolutie, reconstituind spectaculoasa poveste adevarata a lui Pan Yuliang, una dintre cele mai fascinante si nonconformiste personalitati artistice chineze ale secolului XX.

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu.
Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]
Va rugam citii si regulamentul site-ului Elle.ro.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la postal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old