Horoscopul zilei de 19 august 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 august 2023

Îți dai seama că ai nevoie să îți fie confirmată sexualitatea. Te simți singură și modalitatea în care ai luat decizii în plan personal te-a condus spre acest moment de cotitură. Nu mai știi ce reprezinți ca femeie și așteptările pe care le proiectezi asupra celor din jur sunt dificil de îndeplinit.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 august 2023

Chiar dacă este greu să accepți acest adevăr, familia ajunge să fie un obstacol pentru tine. Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că nesiguranța în care ”te zbați” nu cunoaște limite. Opinia anumitor persoane de referință te poate ajuta să înțelegi anumite ”nuanțe.”

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 august 2023

Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Este posibil ca implicarea ta în ceea ce faci să lase de dorit, mai ales având în vedere faptul că la birou este nevoie să rămâi consecventă în acțiuni pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. În zilele următoare vei încerca să te focusezi asupra proiectelor personale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 august 2023

Cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru tine. Odată luată această decizie, nu îi vei lăsa pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește și cu atât mai mult nu îi vei lăsa să îți influențeze alegerile. Respectul de sine este esențial pentru starea ta de bine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 august 2023

Deși ai tedința să generalizezi starea de dezamăgire pe care o resimți, trebuie să fii conștientă de faptul că sunt persoane care merită încrederea și afecțiunea ta. Inspirația îți conduce acțiunile pe parcursul întregii zile. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 august 2023

Propria viață nu trebuie să fie sub nicio formă o scenetă pe care trebuie să o ”joci” în fața altora. Cel mai important este să fii tu împlinită cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce trăiești. Ziua aceasta te trimite cu gândul la toate planurile stabilte pentru perioada următoare. Tânjești după relaxare.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 august 2023

Din păcate, viața te ține în suspans și orice ai face, nu vei putea să negi nimic din ceea ce trăiești. Te simți epuizată și îți este teamă că fără să vrei, vei ceda. Marte aduce romantism în relația ta și apropierea pe care o simți față de partener parcă te ajută să îți menții vitalitatea pe linia de plutire.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 august 2023

Astăzi, într-un context total incomod pentru tine, vei fi pusă la zid de o persoană impertinentă și cu multe pretenții. Deși vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze acest proces. În relația personală începi să simți că te afli într-o stare continuă de compromis.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 august 2023

Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Energia dezorganizată a lui Venus are tendința să te agite destul de mult. O persoană din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o resimț. Orice început este cu siguranță o sursă puternică de anxietate. Încearcă să fii mai precaută cu privire la ceea ce alegi să comunici celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 august 2023

Pentru tine integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții. Nu te dezici din fața încercărilor pe care viața ți le așază în față, dar uneori simți că nu mai ai putere să lupți. Starea agitată care îți acompaniează acțiunile te face să pierzi din vedere detalii importante.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 august 2023

Deși te afli într-o perioadă de stagnare din mai multe puncte de vedere, nu este cazul să te grăbești să ieși din zona de confort. Ai nevoie și de ”zile moarte” pentru a te reface din punct de vedere energetic. Uranus va ”mixa” energiile din jurul tău și tu vei fi tot mai debusolată spre partea a doua a zilei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 august 2023

Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă și ești conștientă mereu de implicațiile deciziilor pe care le iei. În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciată la adevărata valoare.
Articole astro