CONCURS: Castiga una dintre cele 4 invitatii duble la musicalul Disney Beauty and the Beast

Completeaza campurile de mai jos, raspunde la intrebare si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble la musicalul Disney Beauty and the Beast, pentru data de 6 decembrie, ora 14.30.

CONCURS: Castiga una dintre cele 4 invitatii duble la musicalul Disney Beauty and the Beast

De pe Broadway la Bucuresti: Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge in premiera in Romania de pe 4 pe 6 decembrie 2015!

Disney Theatrical Productions, Broadway Entertainment Group si NETworks Presentations anunta ca turneul international creat pentru a marca aniversare 20 de ani de la prima punere in scena a celebrului musical soseste in aceasta iarna la Bucuresti, cu patru reprezentatii spectaculoase ce vor avea loc la Centrul Expozitional Romexpo, Pavilionul Central. Spectacolele se vor juca in limba engleza, cu subtitrare in limba romana, iar organizator este Events.

Turneul international Disney Beauty and the Beast reuneste o distributie internationala de exceptie si echipa de creatie originala de pe Broadway pentru a aduce la viata acest musical clasic. Regia este semnata de Rob Roth, coreografia este realizata de Matt West, iar costumele sunt create de Ann Hould-Ward (detinatoarea unui premiu Tony pentru designul costumelor Beauty and the Beast), luminile asigurate de Natasha Katz, scenografie de Stanley A. Meyer, sunet de John Petrafesa Jr. si directie muzicala de Michael Kosarin.

Bazat pe filmul de animatie cu acelasi nume (premiul Oscar in 1991) Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway in 1994, a primit 9 nominalizari la prestigioasele premii Tony si s-a jucat vreme de 13 ani. Inca este una dintre cele mai longevive productii Broadway din toate timpurile, si cu unele dintre cele mai mari incasari. De la debutul sau, vizibilitatea titlului si succesul s-au extins la nivel global cu productii ulterioare in intreaga lume. De la licentierea titlului, care a inceput in 2004 , au existat productii in 22 de tari, fiind vizionate de peste 35 de milioane de persoane, in 8 limbi diferite, cu peste 28 000 spectacole (echivalentul a 67 de ani), generand venituri de peste 1.7 miliarde de dolari.

Disney Beauty and The Beast este povestea clasica a Bellei, o tanara dintr-un oras de provincie, si Bestiei, care este de fapt un tanar print blestemat de o vrajitoare. Doar daca Bestia invata sa iubeasca si sa fie iubita, blestemul se rupe si el va redeveni ce a fost. Dar timpul se scurge. Daca Bestia nu invata lectia prea curand, el si curtea sa vor fi condamnati pentru eternitate.

Pentru a participa la concurs, completeaza formularul de mai jos si raspunde la urmatoarea intrebare: „In ce an a avut loc premiera pe Broadway a acestui musical?”

CASTIGATORII SUNT:

1 Taflan Alina
2 Neacsu Cristina Elisabeta
3 Sarbu Ancuta
4 Titisan Alexandra Gabriela

Extras din regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 24 noiembrie – 02 decembrie 2015.

2. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

3. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul random.org.

4. Castigatorii vor fi anuntati pe elle.ro pe 3 decembrie 2015 la acest articol de concurs.

4. Pentru a intra in posesia premiilor castigatorii trebuie sa completeze toate campurile din formularul de inscriere la concurs, in care sa mentioneze numele exact, adresa completa si numarul de telefon, pentru a putea fi contactati.

5. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulamentului concursului şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau şterge datele personale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri