Zodiile care vor fi afectate de Luna Plină din martie 2018

Luna, în special în faza maximă, afectează în general toate semnele zodiacale, însă exista câteva zodii care sunt deosebit de receptive la fazele ei.

Zodiile care vor fi afectate de Luna Plină din martie 2018

Luna plină va reveni pe data de 1 martie și va fi similară celei din ianuarie.

Astrologii sunt de părere că această lună plină le oferă anumitor semne zodiacale ocazia să-și facă ordine în gânduri. Dacă lucrurile au fost destul de dificile până acum și n-au mers așa cum v-ați propus, acum aveți ocazia să schimbați ceva.

Berbec

Dacă aveți probleme de sănătate pe care ați ezitat să le rezolvați până acum, ar fi recomandat să nu le tratați în continuare cu indiferență. Deși energia dată de luna în Fecioară vă îndeamnă să vă gândiți la nevoile altora, ar fi indicat să le rezolvați mai întâi pe ale voastre.

Da, este important să te gândești la nevoile altor persoane și să nu fii egoist, dar când e vorba de de sănătate, trebuie să ai grijă de asta!

Nativii Berbec avansează în carieră şi noi proiecte se întrevăd la orizont. Se concentrează pe partea mai mistică a vieţii, pe dorinţele personale, pe relaţii şi profesie.

Deoarece oferta este destul de bogată, există riscul de epuizare. Aşadar, este indicat să te ocupi mai întâi de ce este cu adevărat important pentru tine.

Rac

Dintre toți nativii zodiacului, Racii sunt cei mai sensibili la schimbările lunii. Ei sunt oricum persoane destul de emotive și se lasă conduși de impulsuri. În general, sunt foarte sinceri, direcți și spun ceea ce cred.

Atunci când Luna este plină, ei pot avea în primul rând probleme cu somnul și nopțile devin destul de agitate pentru aceștia. Insomniile în rândul acestor nativi sunt foarte des întâlnite, mai ales în această perioadă.
În timpul lunii pline, nativii din zodia Racului se simt extrem de copleșiți. Încercați să reduceti stresul prin meditație.

Balanță

Pentru Balanță, luna martie este una emoţională. Aceștia au parte de multe schimbări mai ales pe plan personal. Încercați să vă echilibrați sănătatea mintală și să nu lăsați nicio energie negativă să vă afecteze. Nativii din această zodie s-ar putea să se simtă copleșiți în această perioadă şi să tânjească după iubirea şi atenţia unui partener, fapt care se va îmbunătăţi după data de 20 martie.

Vărsător

Marte, planeta acţiunii, îţi aduce multă energie şi vitalitate. Totuși este un moment propice să ai grijă de sănătate, deoarece efectele negative ale lunii precedente continuă șă-și pună amprenta și în luna martie. Energia produsă de acestă lună plină îţi poate da corpul peste cap și poți avea parte de anumite schimbări mai puțin benefice pentru organismul tău. Încearcă să îți menții echilibrul deoarece el reprezintă cheia succesului și a bunăstării.

Citește și:
Cum și unde vei găsi dragostea adevărată în 2018, în funcție de zodia ta

Text: Florina-Ioana Andreescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie