Nu te pui cu o mamă mândră: Kim Kardashian îi atacă pe cei care i-au criticat fiica

Un scandal stârnit de o pictură făcută de North West arată ce feroce devine Kim Kardashian când e vorba de talentele copiilor ei.

Nu te pui cu o mamă mândră: Kim Kardashian îi atacă pe cei care i-au criticat fiica

Kim Kardashian West își ține fanii la curent nu numai cu ce face ea sau cum se comportă celebrul ei soț, Kanye, dar și cu orice noutăți din viețile celor patru copii ai cuplului.

Recent, un story pe care l-a postat pe Instagram, prin care își lăuda fiica cea mare, North, pentru un tablou pictat de ea, a stârnit o întreagă polemică în social media.

Peisajul montan într-un stil similar cu al pictorului american Bob Ross este semnat în colțul de jos de micuța artistă de 7 ani. Dar nu puțini au fost cei care au considerat că, date fiind anumite detalii ce țin de tehnică, e imposibil ca tabloul să fie realizat de un copil. Și, cum se întâmplă în social media, avalanșa de păreri a creat un mic scandal, care a făcut-o pe Kim K să reacționeze vulcanic și cu majuscule, tot via Instagram.

„NU VĂ JUCAȚI CU MINE CÂND VINE VORBA DE COPIII MEI!!!,” a scris ea: „Fiica mea și cea mai bună prietenă a ei au urmat un curs serios de pictură în ulei, în care talentele și creativitatea lor sunt încurajate și cultivate. North a lucrat din greu la pictura ei, a cărei finalizare a durat câteva săptămâni. Ca mamă mândră, am vrut să împărtășesc munca ei cu toată lumea.”

Explicația a continuat cu o izbucnire din partea mamei jignite: „Văd op-eds și postări în media și social media de la adulți care dezbat dacă fiica mea a pictat sau nu acest tablou! Cum îndrăzniți să vedeți copii făcând lucruri minunate, și apoi să-i acuzați că nu sunt minunați!?!?! Vă rog încetați să vă faceți de râs cu negativismul și lăsați copiii să fie GROZAVI!!! NORTH WEST A PICTAT TABLOUL PUNCTDDDDDABCDEFGZFDT”. Kim a încheiat tirada cu și mai multe semne de exclamare.

Starul de 40 de ani a postat ulterior desene făcute de Kanye în copilărie și a subliniat din nou că North și prietena ei urmează același curs de pictură.

Tracy Romulus, o apropiată a familiei West și mama prietenei în cauză, a apărat la rândul ei creațiile copiilor. „Petrec săptămâni la rând pe o singură pictură și sunt incredibil de mândre de ele însele odată ce finalizează un proiect,” a scris ea într-un IG story, citată de People. „Urmează un curriculum, dar lucrările sunt originale, pornind de la o pânză goală și interpretarea fiecărui copil.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Din categoria răspunsurilor defensive articulate, a ieșit în evidență o utilizatoare TikTok pe nume Camryn, care a menționat că mama ei, care predă artă de 30 de ani, este presupusa profesoară a lui North. Aceasta a demonstrat că e foarte posibil ca tabloul să îi aparțină lui North, împărtășind fotografii de când a câștigat un concurs de artă la 7 ani cu o pictură similară.

Un lucru e clar: când e vorba de copii și de afaceri, nu te pui cu Kim Kardashian.

Citește și:

North West, alături de Kim Kardashian și Kris Jenner în prima ei campanie de modă

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video