North West, alături de Kim Kardashian și Kris Jenner în prima ei campanie de modă

La vârsta de doar 5 ani, North West și-a făcut debutul în industria modei prin apariția în noua campanie Fendi, cu ocazia celebrării aniversării de 10 ani a clasicei genți Peekaboo.

North West, alături de Kim Kardashian și Kris Jenner în prima ei campanie de modă

Nu este un secret faptul că familia Kardashian-Jenner se numără printre fanii brandului, însă se pare că admirația este reciprocă. Casa de modă italiană a ales ca următoarea lor campanie să se concentreze pe 3 generații din familia Kardashian, respectiv pe Kim Kardashian West, Kris Jenner și North West. Acestea au fost surprinse în haine ce amintesc de un stil chic ecvestru, purtând bineînțeles, gențile Peekaboo, iar North West având la braț chiar versiunea de micro-geantă de mână.

Ideea era să extindem conceptul de familie, întrucât face parte din istoria noastră', a relatat Venturini Fendi. Aceasta a explicat alegerile spunând că ‘în cazul reprezentantelor Kardashian, sunt toate trei femei puternice, cu personalități puternice. Este o familie iconică, cunoscută pentru aparițiile ei, dar ne-am dorit să redăm o notă de intimitate. Într-adevăr, pentru a păstra un cadru intim, organizatorii ședinței foto s-au străduit să țină departe paparazzi din Los Angeles. Astfel, cele trei au putut să-și lase garda jos, să se relaxeze în așa fel încât fotografiile să ilustreze momente familiale, reale, autentice, intime, private și ingenue'.

În plus, directorul executiv Fendi, Serge Brunschwig a subliniat faptul că am vrut să redăm aspectul cel mai autentic și ingenuu din spatele persoanelor colaboratoare și complicitatea dintre femeile familiei. Am ales să colaborăm cu membrii de familie care au fost relevanți în general și care sunt cunoscuți ca fiind o familie, de la cei mai controversați, care exprimă din ce în ce mai mult un punct de vedere îndrăzneț și care au o viziune, la cei mai neașteptați și neexplorați'.

Deși North este pe punctul de a începe școala, aceasta nu este străină de atenția camerelor și a reflectoarelor. La numai 13 luni și-a făcut debutul în modeling când a apărut în paginile revistei CR Fashion Book purtând Chanel și înainte de acest eveniment, a apărut în revista Vogue, fiind ținută în brațele faimoșilor săi părinți.

De asemenea, fotografiile vor fi însoțite de un scurt-metraj, iar ca spiritul de familie să fie întărit, coloana sonoră aleasă va consta în piesa Love Lockdown' a lui Kanye West, ecranizarea urmând să fie lansată în data de 11 iulie.

Citește și:
Kim Kardashian a postat primul portret al familiei West

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people