Cu ce se ocupă, de fapt, Irina Nicolae în Budapesta: „Îmi place foarte mult ce fac”

Irina Nicolae a făcut dezvăluiri despre viața ei în Budapesta. Cu ce se ocupă acum vedeta?

Cu ce se ocupă, de fapt, Irina Nicolae în Budapesta: "Îmi place foarte mult ce fac"

Irina Nicolae a fost în formația A.S.I.A. din 1999 până în 2005. Acum, ea locuiește în Budapesta, acolo unde activează într-un domeniu diferit, despre care a vorbit recent. 

Irina Nicolae s-a aflat multă vreme în lumina reflectoarelor, grație succesului trupei A.S.I.A., dar a renunțat la cariera pe care o avea în muzică. În 2004 l-a cunoscut pe Marius Vizer, care e om de afaceri, fost practicant de judo și din 2007 e președintele Federației Internaționale de Judo. S-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică, pe nume Scarlett Maria. 

După plecarea din formația A.S.I.A., Irina Nicolae a revenit destul de repede în atenția publică, pentru că în 2007 a început să prezinte emisiunea „Șuvițe cu fițe” de pe Euforia TV. În februarie 2008, a lansat prima ei carte, iar la sfârșitul aceluiași an a lansat o altă carte pentru copii care se numește „În țara lui Dovlecel.”

Irina Nicolae a fost invitată recent în podcast-ul „Acasă la Măruță”, ocazie cu care a povestit despre viața ei din Budapesta și a dezvăluit cu ce se ocupă acum. 

„Eu sunt pe partea de design, că asta fac. Nu șomez acasă. Copilul e, clar, prioritatea. (…) Am avut și o linie educativă pentru copii. Când eram mică voiam să fiu detectiv particular. Cred că văzusem multe filme, foarte multe filme. Între timp am mai crescut și am rămas tot în sfera frumosului și îmi place ce fac foarte mult. Fac case frumoase, fac case cu suflet. Este mult de muncă, lucrez cu un arhitect, lucrez cu o echipă întreagă. Eu nu vorbesc limba maghiară, dar am oameni care vorbesc engleză, arhitectul cu care lucrez și constructorul, cel puțin la proiectele astea două pe care le am. Ei finalizează partea de construcție și urmează partea mea. Sunt de la începutul procesului, de când se naște ideea, ce se dorește de la spațiul respectiv până la final, eu aprob absolut orice.”

Irina Nicolae este încântată de ceea ce face și îi place foarte mult. În plus, își dorește să facă și o serie de cursuri în domeniu. 

„Sigur că de partea tehnică se ocupă arhitectul, desenează el absolut tot, dar și eu am făcut un curs în România. Sunt și câteva cursuri pe care trebuie să le mai fac practic și n-am avut timp, dar vin. Primul curs l-am făcut online, am dat și test. Îmi place foarte mult ce fac și știi de ce? Pentru că oamenii când intră în casă, reacția e așa: „Nu mai vreau să ies din casa asta, îmi place foarte mult.” De fapt, asta cred că e menirea unei case, să te facă să rămâi acolo, a completat Irina Nicolae în podcast-ul „Acasă la Măruță.”

Citește și:
Cum se menține în formă maximă, la 54 de ani, Ramona Bădescu: „Am un antrenor personal'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people