Gama de ingrijire Hydra Life

Dior a dedicat Hydra Life femeilor moderne aflate in a treia decada a vietii: prima sa gama de hidratare intensa imbogatita cu un serum anti-imbatranire ce intarzie activ semnele de varsta. Mai mult decat o gama de hidratare, acesta este primul pas in prezervarea tineretii pielii.

Gama de ingrijire Hydra Life

Apa reprezinta 70% din structura pielii. Purtatore a numeroase elemente indispensabile functionarii optime a celulelor, ea este esentiala şi in optimizarea reactiilor enzimelor, care au nevoie de apa pentru a fi active.

Toate produsele HYDRA LIFE contin un serum anti-imbatranire, concentrat cu 3 extracte de plante pure din Gradinile Dior. Se permite in acest fel reintinerirea in interiorul de dermei cu o eficacitate de 3 ori mai mare, de la o celula la alta.

Ingredienti activi naturali, eficienta dovedita, compozitii actuale şi texturi uimitor de proaspete care sunt absorbite rapid in piele. Femeile la aflate in jurul varstei de 30 de ani vor fi incantate sa descopere ca HYDRA LIFE corespunde idealurilor lor.

Dezvoltate special pentru ele, produsele din gama le ofera momente ce compenseaza efectele muncii lor intenste, opresc primele semne de varsta şi restaureaza frumusetea veşnic dorita, care dureaza şi dureaza…

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty