Horoscopul zilei de 6 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 martie 2018

Rămâi calmă și rezervată atunci cand vine vorba de viitorul tău sentimental. La locul de muncă ai de făcut câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătați statutul profesional. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să profite de momentele tale de slăbiciune! 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 martie 2018

Sentimentele tale legate de relația pe care o ai sunt în continuare confuze. Cu toate astea, natura ta romantică este exprimată în văzul tuturor. Ai grijă să nu-ți sufoci partenerul! Acest tip de comportament îți va aduce doar dezamăgiri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 martie 2018

Ești mai dedicată relațiilor interpersonale și îți dai seama de importanța pe care o are în viața ta cel cu care trăiești zi de zi. Începi să te implici mai mult în legătura dintre voi. Îți dai seama că este nevoie ca tu să începi să faci unele mici compromisuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 martie 2018

Lucrurile nu sunt mereu simplu și ușor de obținut, cu atât mai mult în ceea ce te privește. Nu ești o persoană norocoasă din fire. Nu te lăsa condusă de sentimentele confuze pe care le ai. Încearcă mereu să acționezi în funcție de aspectele emoționale de care ești absolut sigură.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 martie 2018

Dorința de a te simți împlinită din punct de vedere emoțional devine din ce în ce mai acerbă. Într-o anumită situație în care te vei afla îți dai seama că acesta este motivul principal din cauza căruia viața pe care o ai este banală. Profesional, o să schimbi puțin modul de lucru.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 martie 2018

Strategia profesională după care te ghidezi va da greș în anumite contexte în care te vei afla. Deși știi despre tine că acest eșec nu va face decât să te motiveze și mai mult, se pare că cei din jur sunt îngrijorați pentru tine. Persoană iubită încearcă și ea să te menajeze cu privire la numite probleme. Acest fapt te irită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 martie 2018

Un proiect vechi la care ai lucrat se pare că are nevoie de îmbunătățiri considerabile. În ultimă instanță, decizi să preiei din nou coordonarea lui, chiar dacă nu ți se pare potrivit să o faci. Pentru tine aceasta zi va fi plină de provocări intense. Vei reuși totuși să le faci față cu brio. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 martie 2018

Te implici mai mult în explorarea vieții tale erotice. Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în acest sector al vieții. În plan profesional, demersurile pe care le faci sunt suficiente pentru îndeplinirea obiectivelor pe care le ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 martie 2018

Ajungi foarte ușor la plictiseală deoarece nu ești determinată sau pregatită să descoperi ceea ce simte cel de lângă tine. Mai mult decât atât, nici partenerii romantici pe care îi ai nu te motivează să faci asta. Această situație în care te afli îți acaparează astăzi rațiunea și concentrarea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 martie 2018

Pentru prea mult timp, ai păstrat tăcerea și nu știi dacă să o faci în continuare. La birou se întâmplă lucruri dubioase pe care nu le poți controla. Poate este indicat să rămâi tot în postura de spectator. Aceasta te poate feri de emoții negative.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 martie 2018

Astăzi ai oportunitatea de a spune tot ceea ce gândești, în special lucrurile care te deranjează cu adevărat. Această inițiativă nu va fi privită cu ochi buni de cei care îți doresc să stagnezi din orice punct de vedere. Pentru tine este însă important să ieși din anonimat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 martie 2018

Acasă, în familie, reușești să fii autentică. Acolo nu ai nevoie de acceptare deoarece știi că o ai necondiționat. Mediul social este destul de ostil pentru o persoană atât de sensibilă ca tine. Trebuie să fii în permanență înconjurată de persoane de încredere.
Articole astro