Horoscopul zilei de 19 martie 2024

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 martie 2024

Cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru tine. Odată luată această decizie, nu îi vei lăsa pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește și cu atât mai mult nu îi vei lăsa să îți influențeze alegerile. Astăzi vei fi pusă la zid de o persoană pertinentă și cu multe pretenții.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 martie 2024

Exprimarea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi uşor orice neînţelegere care poate apărea între tine și cei din jur. Modul în care te adaptezi contextelor profesionale te ajută să te remarci, dar acest fapt nu îți garantează și o recompensă la nivel financiar.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 martie 2024

Atunci când ești dezamăgită de persoane dragi, devii implacabilă și ierți destul de greu. Este posibil ca acest tip de comportament să fie preluat din familia ta și de fapt, să nu cunoști altă modalitate de a acționa. Atunci când ai nevoie de inspirație, lasă-te cucerită de lucruri care par fără sens sau banale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 martie 2024

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ”ajustări” necesare propriei vieți. Nu îți dorești să mai ajungi în alt impas financiar. În relația personală te lași tot mai absorbită de toate ideile partenerului. Modul în care acesta privește viața se pare că ți se potrivește perfect.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 martie 2024

Dai senzația celor din jur că ești mereu sigură pe propriile acțiuni, dar unele contexte în care te vei afla te vor face să îți expui vulnerabilitățile. Mercur se află pe o traiectorie dificilă din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți din plin această activitatea de la nivel astral.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 martie 2024

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. O astfel de mentalitate cu siguranță nu este ceva care să te caracterizeze. Chiar dacă neajunsurile emoționale din relație sunt reale, nu renunți să lupți pentru fericirea în doi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 martie 2024

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea   . Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Pentru tine, orice nou început de care ai peste este revigorant.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 martie 2024

Indiferent de ceea ce încerci să pretinzi, pentru tine este important să îți menții intactă imaginea socială. Ideea de curtoazie a devenit pentru tine un clișeu în raport cu anumite persoane. În cea mai mare parte a timpului vei fi focusată pe depășirea propriilor limite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 martie 2024

Astrele te împing de la spate să acționezi impulsiv, dar starea de echilibru pe care o resimți te ajută să gândești rațional și calculat. Ziua aceasta mohorâtă este motivul perfect pentru a te retrage din orice interacțiune socială.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 martie 2024

Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot din zona de confort, îți asumi acest lucru. Ai rămas aceiași fire naivă dintotdeauna. Un asemenea comportament poate fi periculos, mai ales atunci când la mijloc se află mize importante. Ai mai multă încredere în propria intuiție!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 martie 2024

Iluzia pe care o trăiești atunci când vine vorba de controlul asupra propriei vieți se spulberă rapid la aflarea unor vești triste. Te simți epuizată și îți este teamă că fără să vrei, vei ceda. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii naivă și supusă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 martie 2024

Momentele petrecute cu sine pot aduce un plus de vitalitate stării tale interioare. Deși pentru această zi aveai planuri stabilite cu prietenii, starea de spirit te împiedică să le onorezi. Ai nevoie să te retragi din tot ceea ce presupune social. Alegi să citești o carte și să savurezi un pahar cu vin rece.
Articole astro