Horoscopul zilei de 11 august 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 august 2023

Distanțarea de oamenii toxici din viața ta este prima dovadă a respectului de sine, iar tu cu siguranță ai nevoie de astfel de dovezi. Atunci când trebuie să îți expui punctul de vedere, tonalitatea ți se schimbă și poți fi percepută ca fiind destul de defensivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 august 2023

Chiar dacă sunt decizii pe care este indicat să le iei singură, ceri mereu părerea persoanei iubite. Această zi intensă petrecută la birou este tot ceea ce aveai nevoie pentru a-ți regăsi motivația pentru carieră. Ți s-a redeschis ”apetitul” pentru tot ceea ce înseamnă succes.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 august 2023

Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității te dezavantajează în plan profesional. Deși este importat să spui lucrurilor pe nume, este importantă și maniera în care reușești să faci acest lucru. Ești o persoană ”magnetică” în plan social.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 august 2023

Abilitatea ta de a-i seduce pe cei din jur este la cele mai înalte cote astăzi. Ai grijă să nu exagerezi în ceea ce privește modul în care te amesteci în discuții care nu te privesc! Știi prea bine că ai tendința să fii destul de intrusivă. Prea multă ambiție pe plan profesional va ajunge să îl irite pe partenerul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 august 2023

Proiectele personale sunt anulate din cauza dificultăților financiare, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 august 2023

Una din caracteristicile extraordinare ale personalității tale este capacitatea de ”a te îndrăgosti” de potențialul pe care îl vezi în cei din jur. Indiferent de context, crezi că fiecare dintre noi poate reuși. Chiar dacă te afli într-o relație, un simplu flirt poate deveni ceva serios.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 august 2023

Avansarea într-o nouă funcție te scoate, fără să îți dai seama, din rutina cu care erai obișnuită. Pentru a excela pe noua poziție va trebui să te adaptezi repede schimbării. Faptul că ești destul de populară în colectivul de prieteni îți oferă anumite avantaje atunci când trebuie să îți expui punctul de vedere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 august 2023

Din cauza poziției adiacente dintre două planete puternice, Saturn și Jupiter, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor, indiferent cum va surveni aceasta. Preferi orice deznodământ atunci când este vorba de lucruri sau persoane care îți fac rău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 august 2023

Te lași condusă de nebunia pe care o resimți pe moment și faci doar ceea ce simți. Consecințele care pot apărea nu te mai îngrijorează ca altădată. Ai renunțat de prea multe ori la confortul tău în pofida celor din jur, dar acest altruism exagerat face parte din trecutul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 august 2023

Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să te gândești mai mult la acest aspect. Este posibil ca partenerul de viață să nu împărtășească aceiași viziune.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 august 2023

Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul, iar pentru tine asta reprezintă o adevărată relație de cuplu. Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești foarte sigură pe acțiunile tale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 august 2023

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă, în mod prea puțin subtil, să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. Ocazia pe care o ai astăzi de a-ți argumenta anumite alegeri profesionale te va ajuta să îți întărești încrederea în propriile valori.
Articole astro