Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 29 octombrie - 4 noiembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 29 octombrie – 4 noiembrie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective și să rămâi focusată pe lucrurile care contează pentru cariera ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În zilele care urmează faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

Deși tu nu ai încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

De cele mai multe ori pe parcursul acestei săptămâni, vei avea reacții explozive. Nici persoanele cu care interacționezi nu se pot absolvi de vină în ceea ce privește aceste situații. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

În această perioadă tensionată pe care o traversezi, ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte nesemnificative, mai ales spre mijlocul săptămânii. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

Influența pe care o primești din partea Lunii te face ca în zilele următoare să alegi între totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută totuși să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

În plan profesional, zilele acestei săptămâni aduc cu sine o serie de provocări în fața cărora vei adopta o atitudine intransigentă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții! Acest mod de a-ți trăi viața te consumă constant de energie și te face să trăiești o senzația perpetuă de neîmplinire. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor realiza doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxifiere adevărată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate, prin urmare și viața ta este la fel. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

Indiferent de cât de dificile sau extenuante vor fi contextele profesionale în care te vei afla, vei reuși să obții rezultate excepționale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018:

Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă în această perioadă, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Cu toate astea, alegi în mod conștient să rămâi detașată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie