Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 26 august - 1 septembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 august – 1 septembrie 2019:

În loc să îi pui pe cei din jur în stand-by din cauza nesiguranței tale, încearcă mai degrabă să îți alegi mai precaut angajamentele. Prezența preponderentă a lui Saturn aduce haosul în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 26 august – 1 septembrie 2019:

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele 'ajustări' necesare propriei vieți. Această ultimă săptămână a lunii august este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 august – 1 septembrie 2019:

Soarele va face o dubioasă 'ședere' în zodia ta și energia pe care o vei recepționa de la el va fi destul de confuză pentru tine. În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților, deși știi că atitudinea adoptată nu te caracterizează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 26 august – 1 septembrie 2019:

Deși consideri că nu îi judeci pe mulți din cei care cu care interacționezi, îți dai seama că totuși ești dezgustată de comportamentul unora. Ajungi uneori să fii chiar destul de drastică cu alte persoane tocmai pentru a nu-ți lăsa vulnerabilitățile să iasă la iveală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 26 august – 1 septembrie 2019:

Starea de anxietate trăită în ultimele luni își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care îți aduc împlinire. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 august – 1 septembrie 2019:

Încă acționezi destul de ambiguu în raport cu anumite relații din viața ta, iar la momentul actual, nici tu nu mai găsești explicația acestui comportament. Fidelitatea este pentru tine un aspect esențial în toate relațiile pe care le ai și de aceea te și simți foarte ușor rănită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 august – 1 septembrie 2019:

Din păcate, conflictele sunt inevitabile în această perioadă. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 august – 1 septembrie 2019:

Urgențele care vor apărea în viața ta în zilele următoare vor fi destul de stresante pentru tine și te vor scoate din zona de confort. Cu toate astea, vei reuși să te 'calibrezi' destul de repede la noua realitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 august – 1 septembrie 2019:

Pe parcursul zilelor care urmează te decizi să clasifici într-un mod diferit lucrurile astfel încât propriile nevoi să fie prioritare. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 august – 1 septembrie 2019:

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei în perioada următoare. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 august – 1 septembrie 2019:

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 26 august – 1 septembrie 2019:

Îți îndrepți atenția spre propria persoană și către familie. Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie