3 zodii care au dificultăți să reziste în relații de lungă durată

Pentru oricine dorește să creeze o relație sănătoasă și de lungă durată, e bine de știut că sunt anumite zodii care întâmpină dificultăți la acest capitol.

3 zodii care au dificultăți să reziste în relații de lungă durată

Deşi pentru majoritatea oamenilor obiectivul final este întemeierea unei familii, pentru alţii numai gândul căsătoriei reprezintă un coşmar. Astrologii explică de ce unele zodii nu pot rezista în relaţii de lungă durată.

BERBEC


Pentru ca au în sânge adrenalina, nativii din zodia Berbec întâmpină greutăți atunci când sunt nevoiți să stea prea mult timp într-un loc. Berbecii urăsc monotonia, de aceea riscă să rămână singuri. Nu se pot mulțumi niciodată cu ceea ce au și se plictisesc destul de repede. Dacă se căsătoresc au nevoie de pasiune și multe schimbări pentru a ține flacăra aprinsă în permanență.

SĂGETĂTOR

Există două motive pentru care nativii Săgetator sunt mai puţin dispuşi să mențină o relație de lungă durată: iubesc libertatea şi nu pot sta alături de oameni care au nevoie de iubirea şi atenţia lor. Acest lucru nu înseamnă că sunt incapabili să iubească, ci ca au o anumită dificultate, cand o relaţie nu funcţioneze după propriile reguli. Este semnul zodiacal care se implică cel mai greu într-o relaţie serioasă.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt o zodie independentă, de aceea sunt în căutarea unui partener care să nu le îngrădească libertatea. Aceștia nu sunt împotriva mariajului, dar nu prea îi văd rostul. Pentru a fi fericit în cuplu, un Vărsător trebuie să perceapă o relație drept un drum spre libertate.

Citeste si:
Zodiile care vor fi afectate de Luna Plină din martie 2018

Text: Florina-Ioana Andreescu
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie