Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea din „America Express”

Andreea Antonescu a vorbit despre experiența sa în „America Express”, după ce s-a întors de curând acasă.

Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea din „America Express”

Andreea Antonescu a trecut prin cea mai interesantă experiență alături de buna ei prietenă Andreea Bălan. Cele două au format echipă și au pornit pe Drumul Aurului în „America Express„, unde au avut parte de provocări inedite și situații greu de imaginat.

Întoarsă acasă, vedeta a oferit primele declarații despre participarea sa în emisiunea de la Antena 1 și cum a făcut față provocării. După ce a fost plecată de lângă cei dragi timp de câteva luni, artista s-a bucurat din plin de distracție alături de prieteni, la festivalul de muzică din Cluj, Untold. Cântăreața a oferit și un interviu pentru Cancan în care a făcut primele declarații despre participarea la „America Express”.

Andreea Antonescu, despre participarea în „America Express”

Andreea Antonescu a spus că cel mai greu i-a fost faptul că a fost departe de casă și de cei dragi. Vedeta a spus că dorul de familie a fost limita ei și nu ar mai pleca pentru o perioadă atât de îndelungată. Ba mai mult, concurenta a spus că nu își dorește să rateze cele mai importante momente alături de cei dragi.

„Cel mai dor mi-a fost de oamenii dragi mie, de oamenii apropiați. Încă o dată mi-am dat seama că singura limită pe care o am în viața asta sunt oamenii dragi. Și atunci, e o limită pe care nici nu vreau să o depășesc vreodată. Pentru că mi-am promis că o să fie ultima oară când plec pentru o perioadă atât de lungă, fiindcă e cel mai important, zic eu. Cele mai importante sunt momentele pe care le petreci alături de oamenii dragi din viața ta!„, a spus artista.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au pornit împreună în marea aventură și au fost pregătite încă de la început pentru provocările unice din America. Recent, acestea s-au întors acasă alături de alți concurenți, după câteva luni în care au dat totul pe traseu.

Citește și:
Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu partenerul ei, cu 10 ani mai tânăr

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people