Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry, dezvăluie cum i s-a schimbat viața după despărțirea de acesta

Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry, va lansa un show intitulat White House Farm și vorbește despre viața sa după despărțirea de Harry.

Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry, dezvăluie cum i s-a schimbat viața după despărțirea de acesta

Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry, a vorbit despre despărțirea de Harry și despre viața ei de după acel moment, într-un interviu acordat publicației Daily Telegraph. Cu ocazia interviului, aceasta și-a promovat și noul său show, intitulat White House Farm.

Cressida Bonas l-a cunoscut pe Prințul Harry prin intermediul Prințesei Eugenie în 2012 și au avut o relație timp de 2 ani. Cei doi s-au despărțit amiabil în 2014 și Bonas s-a concentrat pe cariera sa. Mai mult, aceasta a fost invitată și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

În acest interviu, Bonas mărturisește că a frustrat-o foarte tare faptul că a fost numită o „IT girl” de către tabloide și că a trebuit să îndure toată atenția presei. „Eu cred că termenii de genul acela sunt foarte limitați. Cred că lucrez foarte, foarte mult, iubesc ceea ce fac și sper că acest rol le-a dovedit oamenilor ceea ce pot face și ce-mi doresc să fac de acum înainte, fără a fi închisă într-o cutie”, a spus aceasta.

Referitor la despărțirea sa de Prințul Harry, o sursă a declarat revistei People că „Cressidei i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu idea de-a fi în centrul atenției doar pentru că era iubita Prințului Harry – și nu pentru că era ea însăși”. De asemenea, o fostă colegă de dans de ei a precizat că „[Cressida este] foarte discretă, dulce și cu capul pe umeri. Nu vorbea deloc despre Harry. Nu era deloc așa”.

De la despărțirea de Prințul Harry, Cressida mărturisește că a evoluat foarte mult pe plan personal. „Cred că am devenit mult mai încrezătoare și, spre fericirea mea, am învățat să nu mă consum pentru fiecare lucru mărunt”, a spus ea. „Și cred că acest lucru mi-a oferit un simț mai puternic legat de scopul meu și de ce-mi doresc și nu-mi doresc să fac mai departe”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cressida Bonas este acum într-o relație cu Harry Wentworth-Stanley, care conduce organizația pentru promovarea sănătății mentale James’ Place. Cei doi și-au anunțat logodna pe Instagram pe data de 18 august 2019, iar nunta trebuia să aibă loc în această perioadă, dar din cauza pandemiei a trebuit amânată. „Din păcate, a fost amânată”, a declarat Cressida în legătură cu nunta sa. „Nu suntem siguri în legătură cu următoarea noastră mișcare, însă a trebuit să mutăm data nunții”.

Citește și:
Primele imagini cu Regina Elisabeta a II-a din timpul izolării

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video