Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani

Artistul Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani.

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani

Benone Sinulescu, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, a murit. Artistul avea 84 de ani și se confrunta cu mai multe probleme de sănătate și a fost și internat.

În primele informații se preciza că artistul ar fi murit la spital în urma unei pneumonii, însă soția lui Benone Sinulescu a declarat faptul că acesta a refuzat internarea.

Elena, soția artistului, a confirmat pentru impact.ro informația conform căreia Benone Sinulescu a murit. Aceasta a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confrunta Benone Sinulescu. „Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. (…) Sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soția lui Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu s-a mai confruntat cu probleme de sănătate în urmă cu câteva luni. La vremea respecitvă, soția artistului a decis să fie dus la un centru paleativ. La insistențele mai multor vedete, soția l-a transferat la un spital, unde medicii au făcut totul pentru ca artistul să-și revină. După analize și după un tratament intensiv, marele artist trecuse de tot ce era mai rău. Fusese apoi externat și se recupera bine. Problemele de sănătate au reapărut însă, iar artistul s-a temut să mai meargă la spital, din cauza fricii de o posibilă infecție cu coronavirus, informează impact.ro.

Vezi mai multe informații despre moartea lui Benone Sinulescu

Citește și:
Shannen Doherty, declarații emoționante despre lupta cu cancerul: „Lupt pentru a rămâne în viață'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people