AQUA Maris, cu cea mai pura apa de mare

Gama de produse Aqua Maris foloseste proprietatile curative ale apei Marii Adriatice, proprietati datorate bogatiei in minerale si oligoelemente. Marea Adriatica este recunoscuta pentru claritatea si puritatea ei, fiind unul dintre cele mai curate ecosisteme ale planetei.

AQUA Maris, cu cea mai pura apa de mare

Apa de mare mentine starea fiziologica a mucoasei nazale si functia cililor, imbunatateste transportul mucociliar al acesteia, reduce uscaciunea mucoasei si are actiune antiseptica.

Gama Aqua Maris foloseste apa de mare sub forma de aerosoli si solutii, iar produsele sunt fabricate in forme farmaceutice usor de folosit. In plus, utilizarea produselor din aceasta gama nu genereaza niciun efect secundar, conform celor 15 studii care au inclus aproape 1.500 de pacienți.

Produsele Aqua Maris sunt indicate pentru igiena nazala zilnica, in cazul infectiilor virale ale cailor aeriene superioare si pentru preventia acestora, in rinitele vasomotorii, rinitele alergice, rinita uscata, pentru hidratarea mucoasei nazale deteriorate, spalarilor intranazale, fumatorilor, dupa intervenții chirurgicale endo-nazale, in gingivite sau afte.

Ceea ce face produsele Aqua Maris sigure si igienice este sistemul unic Advanced Perservative Free (APF) pump technology. Acesta permite continutului flaconului sa ramana steril pana la ultima picatura si nu necesita aditivi sau conservanti.

Gama conține urmatoarele produse:
– Aqua Maris spray nazal (30 ml) – contine apa de mare izotona
– Aqua Maris Strong spray nazal (30ml) – contine apa de mare hipertona
– Aqua Maris Plus spray nazal (30 ml) – contine apa de mare izotona imbogatita cu d-pantenol
– Aqua Maris picaturi nazale pentru copii (15 ml) – contine apa de mare izotona
– Aqua Maris unguent nazal (10g) – cu d-pantenol, vitamina A si E
– Aqua Maris spray de gat (30 ml) – contine apa de mare hipertona
– Aqua Maris Oto spray pentru ureche (30 ml) – contine apa de mare izotona
– Aqua Maris Irigator nazal – plicuri cu sare de mare imbogatita cu uleiuri volatile de mirt si imortela pentru dizolvare in recipientul de spalare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet