Cum să te trezești dimineața cu o piele mai fină și un păr mai sănătos

Editorii de frumusețe ne spun că e adevărat: somnul de frumusețe există, DACĂ îți acorzi timp pentru a lua în seama câteva trucuri și sfaturi de beauty.

Cum să te trezești dimineața cu o piele mai fină și un păr mai sănătos

Anumite lucruri general valabile – o alarmă insistentă luni de dimineață – sunt de-a dreptul dure, dar nu există persoană care să nu se simtă cel mai bine când se află într-o stare excelentă. De acord? Minunat! Având acest lucru în minte, citește mai jos cinci lucruri care îți vor conferi o piele mai fină și un păr mai mătăsos de-a lungul nopții.

1. Optează pentru huse de pernă din mătase

Probabil că ai mai auzit de acest lucru, dar când îl spune însăși Kourtney Kardashian, parcă e puțin diferit. Fețele de pernă din mătase te vor scuti de acele imprimeuri și linii de-a dreptul enervante cu care se întâmplă să te trezeșți uneori dimineața pe față. Indiferent de tipul de față de pernă, încearcă să dormi pe spate, având la bază același motiv.

2. Aplică o mască hidratantă înainte de culcare

Măștile au un efect minunat asupra pielii noastre și, aplicate înainte de somn, oferă un plus de hidratare. Încearcă-le pe cele care au la bază uleiul de argan atât de mult lăudat!

3. Folosește un serum de noapte

Deja e greu să ne mai aducem aminte cum erau viețile noastre înainte de a încerca serumul de noapte. Somnul este acel timp în care trupul se recuperează după efortul depus în ziua respectivă. De ce să nu îi permiți pielii tale să facă același lucru? Masează-ți ușor pielea cu câteva picături de serum atât pe față, cât și pe gât. Pielea ta se va simți mai fermă, mai luminoasă și mai fină când te vei trezi dimineața.

4. Fără cofeină și zahăr seara

Să renunți la cofeină și zahăr după prânz e o idee excelent. De ce? Evitarea acestor stimulatori îmbunătățește nu numai calitatea somnului, cât și modul în care pielea și corpul se simt în momentul în care te trezești dimineața. În mod paradoxal, există produse ce conțin cofeină, care sunt de-a dreptul minunate pentru cearcăne și, în mod evident, cafeaua și zaharurile sănătoase din fructe cum sunt cele de pădure ne trezesc mai repede la realitate. Există un timp pentru toate.

5. Descurcă-ți părul înainte de culcare

Acest truc este îndeosebi de ajutor dacă părul tău este lung și fin. Poate fi probabil ultimul lucru pe care vrei să-l faci la finalul zilei, dar de îndată ce-l vei face, vei descoperi că periindu-ți părul înainte de culcare și folosirea unui spray de păr ce are la baza balsam îți pot transforma părul pur și simplu minunat dimineața. După ce termini procesul, îți poți prinde părul într-o coadă joasă și voila, părul tău capătă o textură fantastică!

Citește și:
6 remedii anti-îmbătrânire pe care le poți încerca la orice vârstă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty