Selena Gomez, surprinsă în ipostaze romantice alături de un cunoscut regizor la o cină de ziua ei de naștere

Selena Gomez a fost surprinsă în ipostaze romantice la cina de ziua ei de naștere alături de un cunoscut regizor italian, în Amalfi.

Selena Gomez, surprinsă în ipostaze romantice alături de un cunoscut regizor la o cină de ziua ei de naștere

Selena Gomez își trăiește cea mai frumoasă vacanță în Italia, în timp ce continuă să își sărbătorească cea de-a 30-a aniversare. Aflată Italia, mai exact în Amalfi, vedeta a sărbătorit alături de prieteni apropiați ziua sa de naștere și a atras atenția prin ipostazele romantice în care a fost surprinsă alături de un cunoscut regizor italian.

Selena Gomez a petrecut de ziua ei de naștere alături de un potențial iubit

La scurt timp după ce a fost fotografiată flirtând cu producătorul de film italian Andrea Iervolino pe un iaht, vedeta din „Only Murders in the Building” a fost văzută dansând cu potențialul ei iubit în timpul unei cine fastuoase la restaurantul Torre Normanna de pe Coasta Amalfi. Gomez a purtat o rochie elegantă și strălucitoare, accesorizată cu bijuterii din aur.

Ulterior, cei doi au fost fotografiați îmbrățișându-se în timp ce priveau oceanul, iar producătorul de film, în vârstă de 34 de ani, a sărutat-o pe vedeta pop pe partea laterală a capului în mai multe fotografii. Fondatoarea Rare Beauty a primit, de asemenea, cel puțin două torturi aniversare: unul care părea a fi de ciocolată, în timp ce celălalt era împodobit cu fructe proaspete. Continând petrecerea de ziua de naștere, Selena a suflat în lumânări în fața lui Iervolino și a altor invitați.

Vedeta a împlinit 30 de ani

Escapada italiană a lui Gomez vine la o săptămână după ce aceasta a organizat o petrecere plină de vedete pentru cea de-a 30-a aniversare, cu o listă de invitați care i-a inclus pe Francia Raisa, Olivia Rodrigo, Camila Cabello, Tyga și alții.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei 20 de ani ai mei au fost o călătorie prin momente bune, grele și frumoase pe care nu le voi uita niciodată. Fiecare dintre ele m-a modelat în persoana care sunt astăzi. Sunt o persoană care încă învață, dar care este mai sigură de ceea ce contează și de ceea ce își dorește. Cineva care este recunoscătoare pentru fiecare dar și fiecare lecție pe parcurs. Merg înainte încurajată de atât de mulți oameni puternici și împuterniciți din jurul meu”, a împărtășit ea pe Instagram.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video