Când va avea loc botezul fiului Vlăduței Lupău și ce decizie a luat în legătură cu evenimentul

Vlăduța Lupău a dezvăluit detalii legate de botezul fiului ei și al lui Adrian Rus, Iair.

Când va avea loc botezul fiului Vlăduței Lupău și ce decizie a luat în legătură cu evenimentul

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară la începutul lunii august, iar vedeta și soțul ei, Adi Rus, se pregătesc pentru botezul bebelușului lor. Artista a născut un băiețel sănătos, care le face fiecare zi mai specială. Cântăreața a oferit câteva detalii despre botezul lui Iair.

Artista și partenerul ei, care au devenit părinți în urmă cu nici două luni, au decis să facă botezul băiețelului lor în cursul săptămânii, pe data de 27 septembrie. Vlăduța Lupău a explicat că au luat această hotărâre pentru a putea fi prezenți toți oamenii importanți din viața lor. Într-un interviu acordat pentru playtech.ro, vedeta a oferit detalii despre pregătirile pentru botez.

Vlăduța Lupău a oferit detalii despre botezul fiului său

Potrivit declarațiilor sale, Vlăduța Lupău s-a împărțit între pregătirile pentru eveniment, creșterea copilului, dar și mutarea în casă nouă. Astfel, perioada în care se află este una aglomerată și agitată, însă are parte de ajutor din partea celor dragi. Ba mai mult, vedeta a dezvăluit ce decizie a luat în legătură cu marele eveniment.

„Gata, e bătut în cuie, botezul va avea loc pe 27 septembrie, la Cluj. Nu a fost ușor pentru mine să mă împart între evenimente, copil, pregătiri pentru botez, mutat în casă nouă. Dar m-a ajutat Dumnezeu și am reușit să le fac. Totul pentru botez este deja stabilit, însă nu vă pot da mai multe amănunte pentru că am semnat un contract de exclusivitate cu PRO TV pe acest eveniment”, a spus Vlăduța Lupău.

Cu toate că a devenit recent mamă pentru prima oară, Vlăduța Lupău s-a întors pe scenă după două săptămâni după ce a născut. Artista a spus că a avut deja câteva spectacole și se simte foarte bine atât ea, cât și copilul.

„Am fost deja la spectacole, m-am întors pe scenă după doar câteva săptămâni de când am născut. Iair e bine, și noi la fel.”

Pregătirile de botez au început încă din luna august, iar Vlăduța Lupău și-a ținut fanii la curent cu detaliile legate de eveniment. Artista a precizat că și-a ales deja rochiile și și-ar fi dorit să le arate și internauților ce ținute va purta, însă a decis să păstreze surpriza pentru marea zi.

„Oficial încep pregătirile pentru botez. Aș vrea să vă arăt rochiile pe care o să le am la botez, că o să fie nu doar una, însă dacă vi le arăt, nu o să mai fie o surpriză. Dar o să fie wow. Abia aștept!”, le-a povestit Vlăduța Lupău urmăritorilor ei.

Citește și:
Glamour absolut pe covorul roșu la Veneția: Cate Blanchett, Julianne Moore, Jodie Turner-Smith au arătat fabulos

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people