Un plus de energie cu suplimentele Natura Mix

In ultima vreme te-ai simtit obosita si lipsita de energie? Ti-ai dori un concediu sau macar un weekend prelungit in care sa uiti de grijile zilnice?

Un plus de energie cu suplimentele Natura Mix

Cea mai buna solutie?!
Suplimentele alimentare energizante sunt o cale sigura si usoara de a scapa de oboseala si de a creste tonusul fizic si psihic.Si vrei sa iti spun un secret? Pe langa faptul ca iti confera o incredibila stare de bine, NU INGRASA. Asa ca nu trebuie sa iti faci nici un fel de griji pentru silueta ta.

Propunerea laboratoarelor Aboca din Italia pentru un plus de energie, Natura Mix Vigore este un supliment alimentar 100% natural, cu o compoziţe complexă bazată pe Ginseng Asiatic şi Siberian, Guarana, Miere şi Afine, ideal pentru perioadele de suprasolicitare fizică şi intelectuală, de stres, pentru perioadele de convalescenţă, sau ca şi co-adjuvant pentru persoanele care au un stil de viaţă dezorganizat sau care fac abuzuri de diferite naturi.
Acestă compoziţie unică are o acţiune sinergică, oferind organismului tău un aport de energie naturală si… cel mai important, pastrandu-ti silueta.
Si ca sa fie si mai simplu Aboca iti ofera kitul Natura Mix Vigore cu fiole si 7 pliculete de granule solubile cadou….pentru un plus de 7 zile de energie. Special pentru tine!

Produsele sunt disponibile in farmacii.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet