Painea Dobrogea-Benecol, reduce colesterolul

Painea Dobrogea-Benecol, prima paine functionala din Romania cu efect dovedit clinic de reducere a colesterolului, se bucura de o intensa apreciere in randul medicilor.

Painea Dobrogea-Benecol, reduce colesterolul

La mai putin de o luna de la lansare, painea Dobrogea-Benecol a dovedit, inca o data, ca este un produs mult asteptat de medici, un aliment absolut necesar si util pentru persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare.

Peste 100 de medici prezenti la standul Dobrogea-Benecol din cadrul Conferintei Nationale de Cardiologie in Medicina Generala au primit informatii referitoare la proprietatile acestui produs, compozitie, precum si magazinele din care se poate achizitiona.

Painea Dobrogea-Benecol este produsa din faina integrala de secara cu esteri de stanoli din plante, cu efect dovedit clinic in scaderea colesterolului. Este recomandata persoanelor care au colesterolul marit, precum si celor care vor sa previna aceasta problema de sanatate. De asemenea, painea Dobrogea-Benecol se adreseaza si celor care doresc sa adopte o dieta sanatoasa.

Specialistii recomanda consumul zilnic a 4 felii de paine de secara Dobrogea-Benecol. Consumul acestei doze zilnice asigura 2 grame de esteri de stanoli din plante (Benecol), ce au un efect de reducere a colesterolului seric total cu pana la 10% si a colesterolului LDL cu 15 procente, dupa cum o demonstreaza studiile clinice.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet