Fructoza cristalizata din gama Michel Montignac

Pe baza principiilor de nutritie Montignac si sub directa coordonare a nutritionistului, a fost creata o gama de produse frantuzesti, certificate ecologic sub sigla ECOCERT, de catre Ministerul Agriculturii din Franta, produse ce pot fi utilizate direct in planul de scadere in greutate si, ulterior, pentru mentinerea greutatii si a unui stil de viata sanatos.

 

Fructoza cristalizata din gama Michel Montignac

Aceste produsele special realizate se regasesc acum in gama Michel Montignac si se impart in urmatoarele categorii: gemuri din fructe, cereale, ciocolata, leguminoase, paste, faina, produse de panificatie si patiserie, fructoza cristalizata, preparate pe baza de legume.

Acum aceste produse sunt disponibile si in Romania. Vezi mai multe informatii precum si reteaua de magazine unde le poti cumpara pe http://www.montignacshop.ro/

Fructoza cristalizata din gama Michel Montignac

Ideal inlocuitor al zaharului, fructoza sub forma cristalizata este un derivat din sfecla de zahar, cu IG scazut, ce poate fi folosit atat la indulcirea bauturilor (cafea, ceai, suc de fructe), cat si la prepararea dulciurilor.

  • Indice glicemic 20
  • Ingrediente: fructoza de sfecla de zahar.
  • Valoare energetica: 404 Kcal / 100 g

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet