Codul bunelor maniere la plaja – cele 10 reguli obligatorii!

Pentru ca aici, in redactie, visam cu ochii deschisi la vacante pe cele mai insorite plaje ale lumii, ne-am propus sa adunam si un top al celor mai de bun simt reguli care ne vor face sederea la soare mai placuta. Si noua, si altora!

Codul bunelor maniere la plaja – cele 10 reguli obligatorii!

7. Joaca-te departe de ceilalti

Sporturile de plaja pot fi foarte amuzante si cu siguranta iti vor face orele lungi mai suportabile, mai ales daca nu esti o fana a zacutului pe sezlong. Doar ca mingile, tipetele si entuziasmul tau ii pot deranja pe cei de langa tine. Daca ai chef de sporturi, pastreaza o distanta rezonabila fata de vecini.

8. Stai la distanta

Si atunci cand iti asezi prosopul ar trebui sa iei in considerare distanta la care fiecare dintre voi s-ar simti confortabil. Regula de baza este foarte simpla. Daca nu auzi conversatiile celor din jur, atunci esti in locul in care trebuie sa fii.

9. Nu iti scutura prosopul langa altii

Chiar daca te grabesti sa ajungi la dus sau la masa, chiar daca te-ai saturat sa te bata soarele, ia-ti doua minute in care sa te deplasezi un pic mai departe de locul in care ti-ai pus tabara ca sa iti scuturi prosopul – nu vrei sa arunci cu nisip in ochii nimanui, pana la urma.

10. Poarta o crema cu factor crescut de protectie solara.

Punct.

Foto: Beautiful woman in bikini with white hat and sunglasses on beach sand in summer from Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle