Cum să ai un abdomen plat într-o săptămână

Ți s-a întâmplat să realizezi mult prea târziu că se apropie un eveniment pentru care îți propusesei să arăți perfect, însă crezi că nu mai ai timp să slăbești cât ți-ai propus?

Cum să ai un abdomen plat într-o săptămână

Dacă îți imaginezi că nu există soluții, noi te contrazicem! Urmând acești 7 pași, vei reuși să ai un abdomen plat într-o săptămână!

1. Circuit Training

Dacă vrei să ai un abdomen plat într-o săptămână și să îți mărești și masa musculară, va trebui să îți faci timp pentru sesiuni de circuit training de trei ori pe săptămână. Dacă nu ai timp să mergi la sală, internetul oferă programe bune de circuit training ce includ fandări, flotări și abdomene. Dacă te ții de treabă și de exerciții, vei arde între 500 și 600 calorii pe antrenament.

2. Exerciții speciale pentru abdomen

O altă metodă pentru a slăbi în zona abdomenului sunt abdomenele speciale, exerciții de trei ori pe săptămână. Ridicări de umeri și de picioare în seturi de 20 de repetări. De asemenea, stai pe coate, ridică pieptul și bazinul și rămâi în această poziție timp de 30 sau 60 secunde, în 4 seturi .

3. Fii atentă la ceea ce mănânci

Efectul din această săptămână stă în primul rând în mâncarea consumată în această perioadă. Alimentația ta ar trebui să cuprindă produse naturale, cum ar fi fructe, legume, carne de pui, carne de vită, pește.

4. Evită sarea

Pentru a scădea retenția de apă, este bine să reduci doza de sodiu. Adică sarea trebuie evitată cu orice preț. Poate fi înlocuită în mâncăruri cu alte condimente.

5. Bea apă

Apa ajută la eliminarea toxinelor. Astfel, consumând apă vei avea avantaj dublu: abdomen plat și un ten strălucitor. Pe lângă apa în sine, poți consuma ceaiuri verzi ce conțin anti-oxidanți și fresh-uri de legume și fructe.

6. Un abdomen plat într-o săptămână? Stai departe de alcool

Alcoolul îți poate face stomacul să aibă un aspect balonat. Pentru a evita acest efect, mai ales la un eveniment, nu consuma băuturi alcoolice, măcar în săptămâna cu pricina.

7. Nu te mai stresa!

Stresul și anxietatea pot produce un hormon numit cortizol care ajută la depunerea grăsimii în zona abdomenului. Mai bine încerci să nu te stresezi din lucruri mici și să privești lucrurile cu relaxare!

Citește și:
5 secrete ale experților care te ajută să slăbești în 5 zile

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet