Top 6 cele mai plictisitoare zodii

Crezi că nu te afli pe această listă? Sau crezi că ești chiar în vârful clasamentului?

Top 6 cele mai plictisitoare zodii

Unul dintre lucrurile cele mai specifice fiecăreia dintre zodii este că tu crezi probabil că zodia ta este cea mai interesantă. TU ești sufletul petrecerii, comediantul din cercul tău de prieteni, cel mai bun bucătar si cel mai de nădejde amic. Este un lucru absolut normal să credem asta despre noi sau despre nativii zodiei noastre. Ți s-a întâmplat vreodată să citești aspectele negative ale zodiei tale și să îți spui în sinea ta că nu e așa, că nu esti arogant sau încăpățânat cum spun astrele? Ei bine, noi tindem să fim foarte receptivi la aspectele pozitive, dar când vine vorba de cele negative, putem nega cu vehemență, trecând la următorul horoscop unde se vorbeste doar de bine despre zodia noastră.

Adevărul este că singurele noastre experiențe cu alte zodii sunt raportate la relația pe care o avem cu acestea. Spre exemplu, daca fratele tău este Taur iar voi nu v-ați înțeles niciodată când erați copii, vei fi tentat să crezi că fiecare Taur care îți va ieși în cale va fi enervant, lucru care nu este adevărat. Totul pleacă de la experiența noastră personală.

Există totuși niște trăsături de caracter comune majorității fiecărei zodii. Cum ar fi plictiseala sau lipsa unei entuziasmului. Astrele ne pot arăta ce fel de persoană ești în timpul liber și cum te percep oamenii din jurul tău după ce petrec puțin timp în preajma ta.

Iată, deci, top 6 cele mai plictisitoare zodii.

6. Balanță

Obsesia pentru echilibru în viață și efortul de a face lucrurile în asa fel încât să nu rănești sentimentele nimănui nu te fac o persoană prea fun. Câteodată e bine să uiți de reguli și să te lași purtată de vânt. Învață să râzi la glume! Cineva mereu se va simți ofensat de ceva, nu îi poți împăca pe toți mereu.

5. Vărsător

Nu e ok să ieși afară cu prietenii și să râzi la ecranul propriului telefon, chiar deloc. Știm că nu te omori tu cu socializarea asta, dar o bere cu prietenii nu îți va face rău. Scoate capul din nori și fii acolo alături de oamenii dragi ție, altfel riști să îi pierzi! Viața de zi cu zi nu este plictisitoare, tu o faci așa! Apreciază lucrurile mici, vei vedea cât sunt de importante.

4. Pești

Da, da… arta este cool, dar ne-ai mai povestit de cel puțin 10 ori despre expoziția aia, este timpul să mai mergi pe undeva nou. Nu de alta, dar duci lipsă de povești interesante și nici nu prea îi lași pe alții să ți le zică pe ale lor, ceea ce te face să pari puțin egocentrist. Creează amintiri noi cu oamenii apropiați așa încât data viitoare când vă veți întâlni, să râdeți împreună, nu doar tu singură!

3. Scorpion

Scorpionii sunt partenerii sexuali ideali, dar cam atât. Nu este chiar atât de amuzant să flirtezi cu toată lumea și cu siguranță te face să pari un sex maniac. Lumea se va plictisi de tine în felul acesta. Cel mai bine păstrează romantismele doar pentru partenerul tău.

2. Fecioară

Oprește-te cu munca aia odată! Nu te mai supăra când prietenii nu te mai invită în oraș dacă tu ai mereu același nu pot, am treabă' în buzunar. Da, se poate să ai o carieră de succes și o viață socială în același timp! Doar ia o pauză de la muncă, sună-ți prietenii și ieși din această monotonie atât de plictisitoare. Tu nu te-ai săturat?

1. Capricorn

Singurătatea nu este cheia! Ai nevoie de oameni lângă tine. Noi oamenii suntem ființe sociale, tu, ce faci? Ieși afară, mergi la o plimbare! Ești în capul listei cu un motiv și acela este că nici nu te cunoaștem prea bine, atât de rar te vedem! Suntem siguri că totuși ai prieteni, așa că dă-le un telefon, vezi dacă mai există. Sigur ei te tot caută de câțiva ani încoace.

Citește și:
Cele 5 zodii optimiste care au mereu o dispoziție bună

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie