Dana Rogoz a primit premiul din partea președintelui UCIN pentru rolul din filmul Mo

Aseară a avut loc decernarea premiilor UCIN, iar Danei Rogoz i-a fost acordat premiul președintelui UCIN pentru rolul din filmul Mo.

Dana Rogoz a primit premiul din partea președintelui UCIN pentru rolul din filmul Mo

Aseară a avut loc la Teatrul Național „I.L. Caragiale” București cea de-a 48-a ediție a Premiilor Uniunii Cineaştilor din România (UCIN). La eveniment a fost prezentă și Dana Rogoz, căreia i-a fost acordat premiul președintelui UCIN. Soțul actriței, Radu Dragomir, a primit premiul Opera Prima „Alexandru Tatos” pentru filmul Mo.

Dana Rogoz a publicat după terminarea galei un mesaj pe conturile sale de socializare, în care mărturisea că se simte fericită și onorată pentru premiul pe care l-a primit pentru prestația ei din filmul Mo. „Sunt extrem de onorată și fericită să primesc în această seară la Gala Premiilor UCIN 2020 Premiul Președintelui UCIN pentru rolul din filmul Mo. Mulțumesc juriului, mulțumesc UCIN și mulțumesc întregii echipe a filmului MO. Mulțumesc actorilor Răzvan Vasilescu și Mădălina Craiu pentru generozitatea lor excepțională, iar lui Liviu Mărghidan – directorul de imagine și producătorul filmului – îi mulțumesc încă o dată că a crezut în acest film și l-a făcut posibil. Și, desigur, îi mulțumesc lui Radu, pentru că mi-a dat această șansă, pentru că a avut încredere în mine, pentru curaj, pentru că a riscat, pentru răbdare, pentru felul în care m-a condus spre acest rol, pentru că simt că am câștigat atât de multe cu acest film al nostru, dincolo de premii și nominalizări. Și sunt la fel de fericită și pentru premiul lui Radu la categoria cel mai bun debut. O seară a noastră de neuitat”, a fost mesajul transmis de Dana Rogoz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

265/366 Sunt extrem de onorata si fericita sa primesc in aceasta seara la Gala Premiilor UCIN 2020 Premiul Presedintelui UCIN pentru rolul din filmul MO. Multumesc juriului, multumesc UCIN si multumesc intregii echipe a filmului MO. Multumesc actorilor Razvan Vasilescu si Madalina Craiu pentru generozitatea lor exceptionala, iar lui Liviu Marghidan – directorul de imagine si producatorul filmului – ii multumesc inca o data ca a crezut in acest film si l-a facut posibil. Si, desigur, ii multumesc lui Radu, pentru ca mi-a dat aceasta sansa, pentru ca a avut incredere in mine, pentru curaj, pentru ca a riscat, pentru rabdare, pentru felul in care m-a condus spre acest rol, pentru ca simt ca am castigat atat de multe cu acest film al nostru, dincolo de premii si nominalizari. Si sunt la fel de fericita si pentru premiul lui Radu la categoria cel mai bun debut. O seara a noastra de neuitat. @gala.ucin #premiantii #filmulMO @mofilmul #MOfilmul

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

Filmul Mo, în care Dana Rogoz joacă alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu este o producție realizată de către soțul ei, Radu Dragomir. Sursa de inspirație o reprezintă un caz mediatizat în presă, a unui profesor universitar care și-a agresat sexual o studentă. Dana interpretează rolul unei fete, pe numele ei Mo, care a trecut prin depresie și ne aduce în prim-plan subiecte extrem de importante, și anume agresiunea sexuală și abuzul de putere. 

Filmul Mo s-a bucurat de o apreciere atât națională, cât și internațională, anul trecut având premiere la Cairo International Film Festival și la New York, în cadrul „Making Waves.” De asemenea, a fost selectat și în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo.

Citește și
Imagine RARĂ cu Andreea Marin alături de fiica ei, Violeta, și fiul lui Ștefan Bănică

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people