Specialistii Omron vin la Help Net cu sfaturi pentru o respiratie sanatoasa

Stiai ca infectiile respiratorii acute determina peste jumatate din bolile copilului de varsta frageda si 30 - 40% din maladiile prescolarului si ale scolarului? De fapt, afectiunile respiratorii nu tin cont de varsta si afecteaza in egala masura adultii si copii.

Specialistii Omron vin la Help Net cu sfaturi pentru o respiratie sanatoasa

Pentru acele persoane care sufera de afectiuni precum astm, bronsita cronica, emfizem pulmonar, tuse sau, pur si simplu o raceala puternica, o respiratie usoară, fara bariere, nu este nici pe departe la indemana.

O metoda inovativa pentru tratarea problemelor respiratorii, utilizata din ce in ce mai mult la nivel global, consta in folosirea aparatelor de aerosoli, cunoscute si sub denumirea de nebulizatoare, care permit administrarea medicamentelor lichide pe cale respiratorie cu ajutorul unei masti sau a unei piese bucale.

 

Care sunt avantajele lor?

  • asigura o mai buna administrare a tratamentelui – medicamentul, masurat cu exactitate in doza optima, este dispersat in particule foarte fine (aerosoli) care pot fi mult mai usor aspirate in caile respiratorii;
  • permit combinarea mai multor substante active, crescand astfel eficienta tratamentului;
  • presupun o utilizare usoara, acasa, fara efecte adverse;
  • sunt recomandate pentru orice varsta (inclusiv pentru bebelusii sub un an de zile).

Descopera mai multe beneficii ale tratamentului prin nebulizare direct de la specialistii Omron, joi, 15 decembrie, orele 17, in farmacia Help Net 51 (bd. Sincai nr. 1-1A, statia de metrou Tineretului, vizavi de liceul Gheorge Sincai). Ti-au pregatit demonstratii de produs, sfaturi practice, dar si o tombola cu premii bune pentru sanatate.

Pentru confirmare, trimite un mail la office@helpnet.ro, cu mesajul "Omron – HN 51".
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet