Pudra compacta Diorskin nude compact, DIOR

Pudra compacta Diorskin nude compact, DIOR, este prima pudra compacta versatila care confera un grad ajustabil de acoperire, pastrand totodata stralucirea naturala a pielii, pentru un look nude garantat.

Pudra compacta Diorskin nude compact, DIOR

In functie de finish-ul pe care il doriti, aceasta poate fi folosita pe post de pudra, sau de fond de ten, datorita particulelor ultra-fine de pudra obtinute printr-un proces de dublu rafinare, precum si micro-perlele si pudra sidefata care sporeste stralucirea naturala a pielii.

In vreme ce pudrele clasice creeaza un efect mat care este iluminat artificial de particule iridiscente, Nude Compact este unica, fiindca confera un finish natural si lejer.

Nude Compact poate fi aplicata fie folosind aplicatorul cu doua capete, buretelul sau peria. Pad: folositi partea cu burete pentru a termina si retusa machiajul in timpul zilei. Pensula: folositi ca detaliu de finisare peeste un fond de ten lichid, ca si o pudra compacta. Folositi perii mai inchisi pentru un efect mai satinat: perii mai deschis pentru in look mai transparent, si o stralucire mai naturala.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty