TOP 15 cele mai bune serumuri, care vor face minuni pentru tenul tău

Dacă un serum nu face încă parte din rutina ta de înfrumusețare, atunci ar trebui să schimbi acest lucru cât mai repede.

Serumurile pentru ten sunt considerate tratamente cu puteri miraculoase, în special atunci când vorbim de acțiune anti-îmbătrânire sau diverse imperfecțiuni ale tenului, iar noi îți vom vorbi azi despre cele mai bune serumuri.

În plus, poți folosi un serum atât dimineața, cât și seara și te va ajuta la reducerea petelor pigmentare, a ridurilor și acționează ca o barieră împotriva factorilor agresivi de mediu. Iată care sunt cele mai bune serumuri disponibile în România.

Serum regenerant Blue Therapy Serum-In-Oil, Biotherm, 293 lei

O textură de ser combinată cu o formulă de ulei cu particule micro-dispersate, cu puterea reparatoare a zahărului marin Marine Connectum™ și uleiuri naturale, care ajută la regenerarea pielii şi la repararea semnelor vizibile de îmbătrânire. Peste noapte, pielea este vizibil reîntinerită, netezită, hidratată şi mai luminoasă.

Serum Sublimage L’Essence Fondamentale, Chanel, 2.089 lei

Un serum excepțional care ajută la redefinirea conturului feței, pentru un ten mai fin, mai ferm, mai tonifiat, mai strălucitor, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima folosire. Formula sa are la bază extractul de plantă Solidago, combinat cu proprietățile antioxidante ale apei de Vanilla Planifolia, acid hialuronic și unt vegetal hidratant.

Serum tratament cu efect antirid Double Serum Complete Age Control Concentrate, Clarins, 340 lei (30 ml)

Formula sa dublă bifazică este revoluționară și combină 20 de extracte din plante cu putere anti-aging dovedită cu un extract de curcuma pentru o eficiență sporită în tratarea semnelor de îmbătrânire. Pielea devine mai fermă, ridurile sunt vizibil reduse, nuanța tenului este uniformizată iar aspectul porilor este diminuat.

Serum antirid Capture Youth Plump Filler Serum, DIOR, 463 lei

Un serum concentrat de hidratare cu molecule de acid hialuronic de origine naturală, care ajută la rehidratarea pielii la suprafață, pentru îmbunătățirea în profunzime a tenului. Îmbogățit cu iris antioxidant, acest ser are o formulă hrănitoare, compusă în proporție de 87% din ingrediente de origine naturală.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Serum regenerant Advanced Night Repair Serum II, Estee Lauder, 397 lei (30 ml)

Este unul dinte produsele de beauty iconice și acest lucru se datorează în special eficenței sale. Formula sa are a baza tehnologia revoluționară ChronoluxCB™ care combină purificarea și sincronizarea celulară, pentru a ajuta pielea să repare leziunile vizibile ale pielii care au apărut prin influențe exterioare precum raze ultraviolete și poluare. Liniile fine și ridurile mici sunt reduse, iar pielea este hidratată în profunzime.

Serum antirid NCTF – Intensive Supreme regenerating serum, Filorga, 385 lei (exclusiv în parfumeriile Douglas)

Un serum regenerator cu NCTF (un complex de vitamine, aminoacizi, minerale, coenzime și antioxidanți) care oferă o regenerare intensă și are o puternică acțiune anti-îmbătrânire.

Serum hidratant L’Intemporel Blossom Beautifying Radiance Serum Anti-fatigue, Givenchy, 381 lei (exclusiv în magazinele Sephora)

Are o textură bogată în micro-particule de culoare roz care infuzează pielea cu energie și hidratare. Tenul nu mai are un aspect tern, iar semnele de oboseală, dar și primele semne de îmbătrânire sunt estompate, iar pielea capătă un aspect mai odihnit și întinerit.

Serum pentru minimizarea porilor Superserum 6-Acid Refining Treatment, Glamglow, 325 lei

Recomandat pentru toate tipurile de ten, acest serum conține un complex de 6 acizi (acid lactic, acid salicilic, acid glicolic, acid mandelic, acid tartric si acid piruvic), dar și cărbune activ. Formula sa performantă netezește liniile fine, amplifică regenerarea celulelor, reduce aspectul porilor și aspectul tern al tenului, având și un rol exfoliant.

Serum regenerator Midnight Recovery Concentrate, Kiehl’s, 199 lei (30 ml)

Un produs cosmetic ajuns deja la statutul de iconic, care acționează în timpul nopții pentru a regenera, repara, acționând în profunzime pentru o piele mai fină și mai sănătoasă. Formula sa conține 99,8% uleiuri de origine naturală și nu are parabeni, parfum sau uleiuri minerale.

Serum hidratant The Revitalizing Hydrating Serum, La Mer, 880 lei (în magazinele Sephora)

Formula performantă a acestui serum conține micro-particulele Miracle Broth™, dar și un amestec de alge verzi, maro și roșii care conferă o hidratare intensivă, în profunzime și cu efecte imediate. Rezultatul este o piele luminoasă, strălucitoare și întinerită.

Serum hidratant Cellular Swiss Ice Crystal Serum, La Prairie, 1.389 lei

Ingredienții de origine botanică din acest serum oferă revitalizare, hidratare și un aspect proaspăt tenului, dar și micșorează liniile fine, contracarează primele semne ale ȋmbătrânirii și efectele nocive ale factorilor din mediul extern.

Serum regenerant Absolue The Revitalizing Oléo-Serum, Lancôme, 1.112 lei

Acest tratament îmbogățit cu extract de trandafir regenerează strălucirea pielii, o hrănește și hidratează, reduce ridurile, iar tenul își recapăta vitalitatea și elasticitatea. Datorită combinației inovatoare de ulei și ser, acesta se simte deosebit de moale pe piele și se absoarbe rapid.

Serum hidratant Herbal Hydrating Serum, Mario Badescu, 169 lei

Un serum hidratant pe bază de plante care oferă strălucire tenului. Formula sa cu ceramide, ginkgo și ginseng revigorează pielea și contribuie la obținerea unui efect uniform al tenului.

Serum pentru fermitate Liftdynamic Serum, Shiseido, 623 lei

Acest serum cu efect de lifting si fermitate îmbunătățește densitatea pielii datorită formulei sale concentrate, luptă împotriva ridurilor și menține pielea puternic hidratată și elastică timp de 24 de ore.

Serum antirid Retinol 1% in Squalane, The Ordinary, 35 lei (exclusiv în parfumeriile Douglas)

Acest serum conține 1% Retinol pur, un ingredient cunoscut pentru proprietățile anti-îmbătrânire. Formula sa fără apă, alcool, silicon sau gluten reduce eficient liniile fine și ridurile, conferind tenului un aspect întinerit.

Citește și:
Cele mai seducătoare palete de machiaj ale sezonului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video