Care sunt șansele să te desparți de iubitul tău, în funcție de zodia ta

Află care sunt riscurile să te despărți de iubitul tău în funcție de zodia ta și, în special, din ce cauze. Descoperă care sunt trăsăturile semnului tău astral care te predispun la despărțirea de persoana iubită.

Care sunt șansele să te desparți de iubitul tău, în funcție de zodia ta

Berbec

Ești o femeie impulsivă, și în același timp, o femeie care are țeluri mari, dar ai în același timp o concepție modernă despre mariaj. Nu accepți să fii constrânsă în niciun fel iar dacă omul de lângă tine nu are inițiativă sau încearcă să îți limiteze libertatea, poți ieși dintr-o căsnicie fără prea multe bătăi de cap.

Taur


Nu înclini spre divorț pentru că atunci când vine vorba de pasul cel mare, vrei să îl faci doar atunci când ești sigură că ai luat cea mai bună decizie. Și pentru că familia este importantă pentru tine, încerci să îți rezolvi problemele în intimitate cu partenerul tău, fără că nimeni altcineva să știe despre asta. Discreția este esențială în relație pentru tine. Ar trebui totuși să lucrezi atunci când vine vorba de încăpățânarea ta, pentru că îți poate aduce probleme în viața de cuplu.

Gemeni

Ai o predispoziție ridicată la divorț și asta deoarece te plictiseșți foarte repede și ai tendința de a lua decizii pripite. Ce părea la început o poveste de dragoste senzațională devine în câțiva ani o adevărată durere de cap. Libertatea este importantă pentru tine, dar la fel este și diversitatea. Dispozițiile tale schimbătoare sunt un alt element care îți pun mariajul în pericol.

Rac

Pentru tine a întemeia o familie este un pas foarte important la care te gândești foarte bine înainte, așa că riscul unei despărțiri este destul de mic. Pe de altă parte, tot dorința de a avea o familie îți poate face rău. Ai tendința de a-i permite prea multe iubitului tău pentru a păstra pacea și linistea casei în detrimentul propriei fericiri și satisfacții.

Leu

Cu toate că ai succes în toate domeniile, nu același lucru se poate spune despre mariajul tău. Șansele unui divorț sunt foarte mari iar cauzele care pot duce la acesta sunt vanitatea și egoismul tău. În unele cazuri distrugi relații promițătoare tocmai pentru că nu poți renunta la mândria ta. De cele mai multe ori ajungi să regreți acest lucru, dar nu recunoști. Dacă vrei o căsnicie fericită amintește-ți citatul celebru: „Dragostea are răbdare, dragostea acționează cu bunătate, nu invidiază, dragostea nu se laudă, nu este mândră, nu se comportă indecent”.

Fecioară

Femeia Fecioară vrea că totul să fie perfect, atât acasă cât și în relație. Încearcă mereu să rezolve toate problemele și este foarte ordonată. Dacă o persoană vrea să se despartă de o nativă Fecioară este suficient să nu facă nimic.

Balanță

Chiar dacă ai probleme în căsnicie, încerci întotdeauna să le depășeșți, să le rezolvi și să readuci echilibrul. Divorțul te sperie foarte tare și din această cauză încerci întotdeauna să rezolvi neînțelegerile. Comunicarea te ajută mult în acest sens pentru că îți place să vorbești cu partenerul tău, pentru a vedea exact de unde vin problemele. Pe de altă parte, din cauza dorinței tale de a păstra armonia, înclini să te implici prea mult în relație, ceea ce ar putea să te pună într-o situație neplăcută.

Scorpion

Eșți o persoană puternică și îți setezi idealuri când vine vorba de căsnicie. Dar chiar și așa este posibil să ajungi la un divorț. Principalele cauze care te pot aduce în această situație sunt dorința ta de a avea putere, de a domina și de a lua toate deciziile importante. Un partener cu o personalitate independentă te poate face să te simți încolțită și acest lucru ar putea duce la o despărțire. Învață să faci compromisuri.

Săgetător

Ai o idee idilică și poate chiar imatură atunci când vine vorba de căsătorie. Visezi să fii mereu îndrăgostită și să simți mereu fluturi în stomac, ceea ce e aproape imposibil. Când fiorii iubirii trec, eșți gata să-ți iei lucrurile și să cauți aceeași senzație în altă parte. Asta este unul din motivele care duc la divorț în cazul tău. Pe de la altă parte, obligațiile impuse de căsătorie te sperie și simți că ți-ar lua libertatea.

Capricorn

Poți depăși orice obstacol cu determinare și calm. Acest lucru este valabil și atunci când vine vorba de probleme în căsnicie și datorită acestui lucru șansele unui divorț sunt mici. Ai nevoie de stabilitate și armonie și din această cauză cauti un partener care să îți ofere asta și să te susțină mereu.

Vărsător

Chiar dacă eșți rebelă câteodată, ești dedicată vieții de familie și căsniciei. Partenerul tău se simte iubit pentru că nu îți este teamă să îți arăți sentimentele. Îți deschizi inima ușor în fața celui iubit și asta stabilește baza unui mariaj relaxat și frumos, ceea ce duce la șanse foarte mici de divorț. Pentru a evita conflictele este bine să lucrezi la obsesia ta de a avea mereu dreptate.

Pești

Chiar dacă lucrurile nu sunt așa cum ți-ai dori în viața personală, divorțul nu este o opțiune pentru tine. Vrei să rezolvi problemele, chiar dacă ai câteodată tendința de a te plânge în loc să iei atitudine. În orice caz, lupți pentru ca relația să funcționeze și asta micșorează șansele unui divorț.

Citește și:
6 zodii care nu au standarde atât de înalte când vine vorba de relații

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie