Katy Perry își amintește de momentul în care a fost cerută în căsătorie de Orlando Bloom

Katy Perry a vorbit cu sinceritate despre momentul în care ea a fost cerută în căsătorie de către Orlando Bloom.

Katy Perry își amintește de momentul în care a fost cerută în căsătorie de Orlando Bloom

Katy Perry a avut parte de o cerere în căsătorie extrem de romantică, iar din acest motiv, ea a vrut să le arate colegilor săi de la talent show-ul American Idol, Lionel Richie și Luke Bryan, locul în care a avut loc acest moment emoționant din viața ei.

„Într-adevăr, este un acoperiș. Aici este locul în care eu și Orlando ne-am logodit. M-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el într-un elicopter și după am aterizat pe acest acoperiș. Încă mai retrăiesc acele sentimente!”, le-a spus Katty Perry lui Lionel Richie și Luke Bryan.

Ea mai spus și faptul că după cererea în căsătorie, a avut parte de o petrecere. „Eram cu toții afară, întreaga mea familie și prietenii. Orlando m-a surprins. Toți purtau pulovere asortate. A fost extrem de frumos. Sunt fericită să sărbătesc asta din nou.”


Katy a făcut câteva declarații în luna ianuarie pentru Vogue India despre relația ei cu Orlando. „Este epuizant, dar amândoi ne susținem unul pe celălalt. Este o provocare deoarece te confrunți cu lucruri pe care nu le știi despre propria persoană. Este precum o cursă care nu se sfârșește niciodată.”

Katy Perry și Orlando Bloom au decis să își amâne nunta programată pentru luna decembrie, iar o sursă a declarat pentru HollywoodLife care este adevăratul motiv pentru care cei doi au luat această decizie.

„Katy și Orlando Bloom au decis că este mai bine să amâne nunta pentru 2020. Ei vor ca ziua nunții lor să fie incredibilă, nu își doresc să se grăbească cu planurile de nuntă și să treacă cu vederea peste unele detalii mici, dar importante. Orlando și Katy vor ca totul să fie perfect de această dată și își doresc ca această căsătorie să fie ultima pentru ei”, a declarat sursa.

În anul 2012, Katy Perry s-a despărțit de fostul ei soț, actorul Russel Brand. Orlando a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr, însă în 2013 au decis să divorțeze. Katy Perry și Orlando Bloom sunt împreună din anul 2016, iar cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori pe parcursul relației.

Citește și:
Katy Perry a leșinat pe platourile de filmare ale emisiunii American Idol

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people