Fotografie inedită cu fiica lui Reese Witherspoon, care a împlinit 22 de ani

Cum a marcat Reese Witherspoon aniversarea fiicei sale, care îi seamănă leit.

Fotografie inedită cu fiica lui Reese Witherspoon, care a împlinit 22 de ani

Frumoasa Ava Phillippe, fiica lui Reese Witherspoon, a împlinit joi 22 de ani.

Actrița de 45 de ani premiată cu Oscar a sărbătorit ziua aceasta specială împărtășind cu fanii de pe Instagram cu o fotografie alb-negru cu Ava de când era foarte mică.

„Această persoană împlinește 22 de ani astăzi … @ avaphillippe”, a menționat mândra mămică în legenda postării sale nostalgice. Pe Stories, Witherspoon a adăugat un slideshow cu mai multe fotografii care arată transformarea Avei dintr-un copil blonduț și adorabil într-o tânără femeie.

Încă de la 18 ani, Ava a pozat în mai multe campanii ale brandurilor vestimentare, inclusiv într-una a cunoscutului Rodarte.

Reese Witherspoon avea 23 de ani când a născut-o pe Ava. Relația lor cu totul și cu totul specială transpare din fiecare mesaj pe care cele două și-l adresează pe rețelele de socializare. Anul acesta, vedeta a mai scris pe Instagram: „La mulți ani fetiței mele dulci … scuze… mă refer la fiica mea adultă!!! Cuvintele nu pot descrie cât de mândră sunt de tine. Ai devenit o persoană extraordinară, căreia îi pasă atât de mult de lumea din jur. Sunt atât de norocoasă că îmi luminezi viața. Te iubesc, Ava!!”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Când avea 19 ani, Ava Phillippe a scris despre mama ei: „Aceasta este femeia minunată care m-a învățat totul despre grație, iubire, ambiție și muncă. Ea mă inspiră în fiecare zi să trăiesc cu recunoștință pentru viața pe care o am și cu compasiune pentru ceilalți. Mă gândesc puțin mai mult la ea astăzi, asta este totul.”

„Cred că eu și Ava ne asemănăm prin părerile puternice și empatie. Încă din momentul în care a putut vorbi, Ava a avut propriile idei și iubesc să o văd cum se exprimă singură,” a declarat în trecut Reese.

Când Ava a împlinit 21 de ani, Reese a scris: „Bunătatea, compasiunea și inima ei imensă nu încetează niciodată să mă uimească. Ava, nu există suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mândră sunt de tot ceea ce ai realizat deja. Abia aștept să văd toate lucrurile bune pe care le vei face în această lume. Te iubesc atât de mult.”

Citește și:

Cum și-a sărbătorit Salma Hayek aniversarea de 55 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video