Noul Cartier Baiser Vole Essence de Parfum

Casa Cartier face ca fiecare aparitie olfactiva sa fie un spectacol in care se imbina perfect fragranta cu arta bijuteriilor luand nastere astfel adevarate podoabe inmiresmate. In aceasta toamna, Mathilde Laurent – parfumierul Casei Cartier ne aduce in prim plan cea mai recenta creatie a sa : Baiser Vole Essence de Parfum un spectacol adresat simturilor.

Noul Cartier Baiser Vole Essence de Parfum

Imaginea inchipuita de ea la realizarea acestei esente de parfum este de o eleganta inefabila, finete si puritate. Inchide ochii si lasa-te purtata de notele parfumului, imagineaza-ti cum lasi sa-ti alunece din palma crinul inflorit care se cufunda usor in lichidul imbatator auriu devenind astfel podoaba ta parfumata si stralucitoare, o bijuterie pe care o poti purta oricand spre a-ti sublinia feminitatea si alura distinsa.

Aceasta versiune mai intensa a apei de parfum ne aduce in apropiata intimitate a crinului in inima caruia sunt prinse aroma calda si gingasia petalelor si pistilului, un crin deosebit invaluit in mireasma senzuala a esentei de vanilie Bourbon subliniind profunzimea rafinamentului creatiei.

Sticla si etuiul

Sculptura care infatiseaza floarea de crin prinsa in peretele de sticla al Esentei de Parfum si culoarea aurie a acestuia evidentiaza valoarea inestimabila a creatiei facand totodata legatura intre nepretuitele bijuterii si unicitatea parfumului care printru-un joc de lumini ne conduce intr-o lume fascinanta plina de delicatete. Pentru un efect desavarsit si sofisticat capacul este pictat in tonuri aurii.

Etuiul reprezinta imbinarea intre auriu si roz pudrat oferind gratie si feminitate parfumului.

Gama
Cartier Baiser Vole Essence de Parfum 40 ml – 425 ron
Cartier Baiser Vole Essence de Parfum 80 ml – 595 ron

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty