Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 iulie 2018

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 iulie 2018

Acest început de săptămână în care lucrurile parcă se întâmplă în reluare este binevenit pentru cineva atât de obosit ca tine. ”Slăbești” implicarea ta în relația personală. Consideri că nu ești apreciată de cel iubit, iar energia pe care o consumi în acest sens te privează de alte experiențe frumoase.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 iulie 2018

La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Chiar dacă ești de părere că viața nu te poate lua prin surprindere, ai mereu pregătit un plan de acțiune secund.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 iulie 2018

Știi întotdeauna cum trebuie să acționezi pentru a-ți pune și mai mult evidență carisma. Te lași acaparată de primul imbold și acționezi în consecință. Această zi de luni aduce noroc și multă vitalitate în viața ta. Aceste două lucruri vor face diferența în multe din problemele pe care le vei întâmpina.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 iulie 2018

Ai impresia că partenerul îți ascunde ceva important. Ceee ce presupui te face să te simți trădată, chiar dacă tu nu știi nimic concret în acest sens. Ai tendința să interiorizezi într-un mod radical tot ceea ce trăiești. Prietenii, colegii de muncă, familia nu reușeșc să poarte cu tine o discuție sinceră. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 iulie 2018

Îți focalizezi atenția spre multe lucruri care nu au menirea de a-ți aduce fericirea. Încerci să le intri în grații celor din jur și ajungi să te neglijezi. Un Uranus destul de radical va reuși astăzi să te scoată destul de brutal din zona de confort. La birou este nevoie de mai multă dedicare pentru a reuși tot ceea ce îți propui.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 iulie 2018

Atunci când te simți inconfortabil dintr-un anumit punct de vedere disimulezi foarte mult pentru a te retrage în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale. Ai nevoie să fii înconjurată de mai multă armonie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 iulie 2018

Te refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi de luni, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. La birou nu reușești să te ocupi de multe din problemele importante, dar te organizezi destul de bine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 iulie 2018

Astăzi este posibil să treci printr-o paletă diversă de sentimente. Vei oscila între teamă, frustrare, entuziasm și blocaj emoțional. Mai multe situații care au loc te determină să meditezi asupra mecanismelor de apărare și să începi un adevărat proces de introspecție.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 iulie 2018

Te simți mai mereu o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Evenimentele de astăzi vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă deoarece te epuizează psihic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 iulie 2018

Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. În viața profesională știi întotdeauna care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, însă anumite obstacole te solicită destul de mult. Timpul este prețios în această etapă a carierei tale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 iulie 2018

Sunt anumite aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști foarte bine nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Acest tip de comportament poate fi jignitor. Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele! Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile.
Articole astro