Horoscopul zilei de 6 mai 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 mai 2023

Intrigile care se țes în jurul tău continuă să te surprindă. Abilitatea unora de a inventa lucruri și de a vorbi de rău pe cei cărora nu le sunt pe plac, este de-a dreptul uimitoare. Conjunctura Soare-Jupiter te provoacă să scoți la suprafață resentimente de demult uitate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 mai 2023

Încearcă să acorzi timp de înțelegere propriilor sentimente. Nimic din ceea ce trăiești nu este întâmplător, chiar dacă nu reușești să vezi care este direcția spre care te îndrepți. Simți nevoia de activitate intelectuală. Îți dorești să îți îndeplinești obiectivele pe care le ai și să proiectezi altele noi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 mai 2023

Te implici mai mult în explorarea vieții erotice. Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în acest sector al vieții. În plan profesional, demersurile pe care le faci sunt suficiente pentru îndeplinirea obiectivelor creionate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 mai 2023

Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în plan emoțional. Nu tot ceea ce ne este dat să trăim se află sub controlul fiecăruia dintre noi! Atunci când lucrurile iau o întorsătură neașteptată, este de preferat să fii atentă la ceea ce simți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 mai 2023

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă, mai ales în plan personal. Lucrurile îți sunt neclare în ceea ce privește sentimentele pe care le ai pentru cel de lângă tine. Chiar dacă relația pare că se dezvoltă de la o zi la alta, tu nu simți împlinirea la care visezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 mai 2023

Pentru persoanele focusate doar pe carieră, aceasta pare a fi o zi ideală pentru a îndeplini obiective. Chiar dacă acasă ai sau nu un partener care te așteaptă, nu alegi să faci compromisuri care să vizeze viața profesională. Aceasta este singura constantă din viața ta. Ai nevoie să rămână la fel.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 mai 2023

Opoziția anumitor planete te va face să fii destul de confuză în raport cu unele decizii pe care le-ai luat de curând. Modalitatea pasiv-agresivă în care încearcă anumite persoane să comunice cu tine nu îți este deloc pe plac, dar alegi să nu mai deschizi acest subiect. Ți se pare fără sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 mai 2023

Din păcate, pe parcursul acestei zile ești nevoită să interacționezi cu acele persoane care au ”darul” de a te provoca într-un sens negativ. Majoritatea acțiunilor pe care le vei face cu siguranță le vei regreta. Indiferent de ceea ce trăiești peste zi, seara te bucuri de compania persoanei iubite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 mai 2023

Promisiunile făcute propriei persoane abia acum prind contur. Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Astăzi te vei afla pe ”muchie de cuțit”, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 mai 2023

Niciodată nu ai fost de acord cu negarea propriilor sentimente, oricât de dificilă era postura în care te aflai. În prezent încă suferi din cauza alegerilor pe care le-ai făcut de-a lungul timpului. Totuși acum reușești să vezi lucrurile cu mai multă claritate și asumare. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 mai 2023

Poziția astrelor din această perioadă aduce în casa zodiei tale destul de mult haos. Chiar dacă îți începi ziua cu o mentalitate diferită și ”ajustată” noilor provocări de care ai parte, îți dai seama că acest lucru nu este suficient pentru a obține tot ceea ce îți dorești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 mai 2023

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Într-o anumită situație în care te vei afla astăzi îți dai seama care este motivul principal din cauza căruia viața pe care o ai este banală.
Articole astro