Horoscopul zilei de 6 Decembrie 2017

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Dispozitia ta nu e foarte buna astazi. Acest lucru te face sa nu iti doresti sa te ocupi de viata sentimentala. Din fericire, familia intervine si te repune cu picioarele pe pamant. Daca esti intr-o relatie, jumatatea te intelege si va vedea mereu partea buna a situatiei

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Sentimentele pe care le ai sunt dintre cele mai nobile si acest lucru te ajuta sa ai parte de relatii frumoase. Increderea si dedicarea totale sunt lucruri care te caracterizeaza. Rutina de la birou te face sa te simti foarte epuizata.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Libertatea cu care poti sa actionezi la birou este unul din lucrurile pe care le apreciezi foarte mult. Iti place sa ti se respecte indepedenta, desigur in limitele normalului. Manageriezi cu succes nivelul de stres pe care il resimti in plan personal si acest lucru te mentine pozitiva.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Esti mai dedicata relatiilor interpersonale. In sfarsit iti dai seama de importanta pe care o are in viata ta cel cu care traiesti zi de zi. Incepi sa te implici mai mult in legatura dintre voi. La birou este nevoie de mici compromisuri pentru ca lucrurile sa nu o ia razna.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Ajungi foarte usor la plictiseala deoarece nu esti pregatita sa descoperi cu adevarat ce simte cel de langa tine. Pe de alta parte, partenerul nu te incita sa afli totul despre el si despre dorintele pe care le are. Acest lucru te intristeaza, mai ales daca relatia voastra este la inceput.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioara - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Oamenii din jurul tau par a fi marcati de o stare de melancolie profunda. Te lasi atrasa de mrejele acestei dispozitii si resimti si tu doar energia negativa din viata ta. De cele mai multe ori nu iti gasesti locul in cadrul contextelor sociale in care te afli, iar aceasta zi nu pare sa fie o exceptie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanta - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Lipsa de stabilitate se va simti destul de mult in urmatoarea perioada. O conversatie constructiva cu persoana potrivita te poate ajuta sa imbunatatesti situatia. Superiorii tai isi pun increderea in tine si e posibil ca astazi sa te alegi cu o promovare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Astazi, intr-o zi in care viata ta sociala explodeaza in sens pozitiv, ai parte de cateva intalniri importante pentru viitorul tau profesional. Esti extrem de fericita cu situatia curenta a vietii tale sentimentale. In sfarsit alegi si te lasi condusa de ceea ce simti.

Sagetator

Horoscop zilnic Sagetator - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Pari putin ingrijorata in ceea ce priveste viitorul tau profesional. Iti dai seama ca activitatea pe care o desfasori nu te mai motiveaza sa faci performanta. In cazul in care te afli in mijlocul unor probleme delicate, reusesti sa te mentii totusi obiectiva.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Incearca sa nu mai fii atat de pragmantica in interactiunile cu cei din jur. De cele mai multe ori pari inflexibila si antisociala. Aceasta zi nu aduce in viata ta prea multe evenimente placute si din aceasta cauza ajungi sa te simti extenuata.

Varsator

Horoscop zilnic Varsator - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Iti pui intrebari cu privire la alegerile pe care le-ai facut. Iti dai seama ca sentimentele au fost foarte puternice si te-au facut sa actionezi gresit. Timpul a trecut si acum nu mai poti schimba nimic. Singura cale de a trece peste ceea ce se intampla este sa-ti accepti actiunile si sa ti le asumi cu adevarat. 

Pesti

Horoscop zilnic Pesti - horoscop azi, 6 decembrie 2017 Ai nevoie de o schimbare majora pentru a reusi sa mai crezi in propriile sentimente. Felul tau sensibil de a fi este foarte expus si observat de persoanele cu care interactionezi. Toti isi doresc sa te protejeze. Te afli intr-o perioada de tranzitie si chiar te simti vulnerabila.
Articole astro