Horoscopul zilei de 4 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Astăzi nu ești îndeajuns de sigură pe ceea ce simți. Neîncrederea aceasta te îndeamnă spre alegeri mai puțin benefice pentru confortul tău emoțional. Acțiunile tale sunt pur și simplu extensia gândurilor nesigure care îți inundă mintea. Nimic din ceea ce faci nu aparține unei structuri organizate care să te caracterizeze.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Din anumite puncte de vedere, simți că nu te oferi întru totul unei persoane importante din viața ta. Sunt momente în care percepția asupra implicării tale în această relație te face să trăiești sentimente intense de vinovăție și stângăcie. Este indicat să vorbești deschis despre această dificultate cu care te confrunți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Realitatea ta interioară este reflectată fidel prin acțiunile de astăzi. Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. O persoană dragă din viața ta îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă de fapt pentru tine o adevărată relație de prietenie. Prin prisma experiențelor pe care le trăiești, te maturizezi enorm de mult.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Nimic din ceea ce trăiești nu este la voia întâmplării. Crezi în ideea de organizare în interiorului unui haos incontestabil. Activitatea de la birou îți oferă motive să fii nemulțumită în raport cu destul de multe aspecte organizatorice. Din păcate, nici echipa din care faci parte în prezent nu te reprezintă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această zi nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu trebuie să aibă nicio putere asupra ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Dacă te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația pe care o trăiești. Oricine te cunoaște, știe că aceasta este singura explicație rezonabilă pentru starea pe care o resimți în această zi. Ești o persoană independentă, calculată, rațională.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 aprilie 2018â

Neajunsurile emoționale nu stau mereu la baza frustrării tale. Sunt momente când decazi chiar și din punct de vedere moral și acest lucru nu ți se întâmplă decât atunci când simți că nu mai ai scăpare. Sunt momente când luminița de la capătul tunelului nu mai este pentru tine o ipoteză de luat în considerare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Deși știi că deții controlul asupra propriilor sentimente, viața te ia prin surprindere astăzi. Te simți constrânsă de dorințele partenerului sau de cerințele celor din familie. Deși ești dispusă să cedezi în fața lor, poate nu este cea mai bună alegere. Starea de bine pe care ți-o dorești nu o poți obține în acest fel.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Conflictele familiale de care ai avut parte în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra armoniei de altădată. Nimic nu pare să mai fie la fel. Chiar dacă uneori încerci să te minți în acest sens, o faci doar pentru că este un mecanism de apărare pe care ți l-ai dezvoltat. Cu toate astea, pe termen lung, este periculos un astfel de refugiu.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Indiferent de ceea ce se petrece în viața ta privată, rămâi consecventă și dedicată la locul de muncă. Implicarea totală de care dai dovadă îi uimește în fiecare zi pe colegi, dar și pe șefi. Dacă activitatea se va desfășura în aceiași manieră și în perioada următoare, este posibil să fii promovată pe poziția de coordonator.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, unele evenimente de astăzi te fac să îți pierzi controlul. Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori. Cu toate astea, nu este nevoie să te explici în fața lor. Crezi cu vehemență în acceptarea lor necondiționată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 aprilie 2018

Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile. Această zi este una provocatoare în plan profesional. Nimic nu îți iese conform standardelor proprii. Frustrarea este la cote maxime.
Articole astro