Horoscopul zilei de 30 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 martie 2018

Pe front sentimental, tensiunile vor fi în meniul zilei. Căutând metode să-ți manageriezi problemele profesionale, vei fi ocupată mare parte a după-amiezei. Nu vei fi dispusă sa faci altceva decat ceea ce ți-ai propus. Situatia se va îmbunătăți spre seara când nevoia de afecțiune se va ameliora.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 martie 2018

Astăzi este posibil să ai un conflict serios cu partenerul. Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din aceasta cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu el. Singură, natura ta independentă va atrage mulți pretendenți în jurul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 martie 2018

Viața ta sentimentală este de multe ori agitată, însă ești în sfârșit capabilă să recapeți controlul asupra ei. Aceasta zi te ajută să găsești energia necesară pentru a trece peste perioada dificilă prin care treci. Într-o relație, ai în sfârsșt soluții pentru îndreptarea greșelilor pe care le-ai făcut.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 martie 2018

Astăzi vrei doar să-ți stabilizezi viața sentimentală. Cu toate astea, nimic nu va fi foarte sigur. La birou vei fi foarte fermă atunci când va veni vorba de cea mai mică greșeală. Contradicțiile tale emoționale vor ramane o enigmă chiar și pentru partenerul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 martie 2018

Nici tu nu înțelegi mare lucru din acțiunile tale, însa va trebui să rămâi calmă în tot ceea ce faci. Astăzi nu te simți pregătită să faci față presiunilor sociale de care ai parte la birou. Atmosfera de lucru devine din ce în ce mai tensionată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 martie 2018

Îți este destul de dificil să îți menții intactă motivația, chiar dacă ai parte de multe reușite. În plan profesional, obiectivele pe care le ai sunt nestructurate și din această cauză și acțiunile tale sunt la fel. Pentru această zi pregătește-te la multe obstacole din partea celor din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 martie 2018

Acțiunile tale din această zi au efecte pe termen lung asupra echilibrului tău interior. Chiar dacă nu îți dai seama de anumite aspecte, ele totuși sunt prezente. Pentru a-ți menține vitalitatea la cote maxime, este important să faci mai multă mișcare fizică.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 martie 2018

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este zdruncinat de factori externi pe care nu îi poți controla. Înțelesul anumitor întâmplări de care ai parte nu pare să îți ofere răspunsurile de care ai nevoie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 martie 2018

Ai norocul să fii înconjurată de persoane care te susțin în toate deciziile pe care le iei. Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște. Deși te afli la un job pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, simți cum starea de anxietate îți inundă mintea atunci când te afli în situații de criză.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 martie 2018

Cei din jur au tendința de a-ți critica deciziile. Sfârșitul de săptămână nu este unul prielnic pentru tine. Această situație nu îți va fi pe plac și pe alocuri este posibil să te simți mai vulnerabilă decât este cazul. În ceea ce privește relația personală, te afli într-un moment de cotitură.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 martie 2018

Reușești să te faci placută de către colegi și să te integrezi ușor în noua echipă din care faci parte. În familie, ai parte de o surpriză placută din partea celor dragi. Deși simți că poate nu o meriți, sufletul îți tresare de bucurie când ai parte de astfel de momente pline de afecțiune.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 martie 2018

Ești prea încăpățânată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria relaxare.
Articole astro