Horoscopul zilei de 24 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 martie 2018

Astăzi, în ciuda unor probleme importante, viața sentimentală va funcționa la parametri normali. Într-o relație, dragostea îți arată faptul că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Singură, posibilitatea de a-ți întâlni sufletul pereche nu este tocmai fezabilă pentru această zi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 martie 2018

Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare. Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 martie 2018

Dacă ești într-o relație, astăzi vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Nimic din jur nu pare să strice armonia dintre voi. Deși sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 martie 2018

Ești mereu prima atunci când vine vorba de a-ți da seama de sentimentele și gândurile celor din jur, mai ales dacă e vorba de cineva apropiat. Într-o relație, știi din timp ce vrea partenerul tău să spună sau să facă. Deși ești capabilă să anticipezi aceste lucruri, nu ești scutită de suferință.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 martie 2018

Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, astăzi lucrurile nu se întamplă în direcția care trebuie. Te lași dusă de val, acționezi impulsiv, oferi gratuit insulte și ai tendința să fii conflictuală constant. Lipsa odihnei te-a adus în acest impas.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 martie 2018

Uranus continuă să își pună amprenta asupra vieții tale sentimentale. Partenerul este singura persoană de care ai nevoie atunci cand nu mai ai încredere în tine. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. În acest weekend ar fi indicat să te odihnești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 martie 2018

Ești prinsă momentan între dorința de a seduce și a iubi și un comportament foarte restrictiv în ceea ce privește acest sector al vieții tale. Foarte seducătoare, astăzi nu treci pe lângă cineva fără să fii remarcată. Ai grija însă la semnalele pe care le poți transmite!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 martie 2018

Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot ceea ce faci! Uneori ai tendința să te alimentezi pe fond compulsiv. Este important să accepți că ai o problemă în acest sens. Caută ajutor de specialitate sau vorbește deschis despre asta cu persoane de încredere.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 martie 2018

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată pe zi ce trece. Ai senzația ca nu mai comunici la fel de bine cu partenerul. Din punctul tău vedere, aceasta este principala problemă dintre voi. De asemenea, tu îți dorești mai multă libertate, iar el este o fire mai introvertită și care adoră activitățile statice.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 martie 2018

Debordezi de energie și din aceasta cauză este posibil să fii foarte obositoare pentru partener. În această perioadă ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se erodează. Planurile pe care le aveați împreună au fost anulate din motive puerile, din punctul tău de vedere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 martie 2018

Starea de bine pe care o resimți te ajută să te dedici cu tot interesul sarcinilor administrative. Spre sfârșitul zilei duci la îndeplinire unul din proiectele importante pe care le coordonezi. Aceasta reușită înseamnă mult pentru tine. Îți confirmă încă o dată că trebuie să ai încredere în propriile abilități.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 martie 2018

Persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău impulsiv. În plus, astăzi îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe. Această zi este perfectă pentru relaxare și odihnă.
Articole astro