Horoscopul zilei de 23 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 martie 2018

Prietenii și familia ți-au lăudat și apreciat întotdeauna capacitatea de autovindecare. La birou ziua se anunță o zi intensă. Chiar dacă sunt momente când simți că pierzi controlul asupra propriei vieți, viața nu reușește să te facă să îngenunchezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 martie 2018

Prea multă amabilitate nu pare să fie binevenită în raport cu anumite categorii de oameni. Oportunismul și cinismul unora este de nedescris. Atunci când trebuie să fii temperată, ai senzația că negi o parte din ceea ce simți. Autocontrolul nu este ceva care să te definească.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 martie 2018

Într-un moment ești romantică, iar în altul te detașezi cu totul de dorințele pe care le ai. Pe scurt, emoțiile tale sunt confuze, mai ales pentru cei din jur. Într-o relație, doborât de atitudinea ta schimbătoare, partenerul preferă să iasă cu prietenii lui în această seară.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 martie 2018

Mai înțelegătoare decât de obicei, atragi simpatia persoanelor din jur. Astrele lucrează astăzi în favoarea ta și îți oferă relații bazate pe încredere reciprocă. Cu toate acestea, rămâi grijulie în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 martie 2018

Emoțiile te copleșesc pe parcursul acestei zile. Este posibil să faci remarci răutăcioase, însă fără să-ți dai seama. Dacă reușești să-ți controlezi impulsivitatea, viata ta sentimentală nu va fi deloc în pericol. Este important însă să reușești să faci asta!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 martie 2018

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Resimți ca un bumerang tot ceea ce ți se întâmplă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 martie 2018

Adopți întru totul ideea de karmă. Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmite ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți doreai cu adevărat să se întâmple. Această zi aduce intensitate și schimbare în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 martie 2018

Tu și partenerul de viață sunteți mai mult sau mai puțin pe aceeași lungime de undă. Amândoi veți comunica cu ușurință ceea ce simțiți sau ceea ce vă nemulțumește. Chiar dacă la birou atmosfera de lucru este dezolantă, acest aspect nu îți afectează motivația.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 martie 2018

Te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă. De asemenea, este posibil să ai parte de o discuție serioasă și sinceră cu partenerul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 martie 2018

Chiar dacă starea ta emoțională pare puțin rigidă astăzi, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Oferă-le susținerea și sprijinul de care au nevoie! Regulile clar nu sunt făcute pentru tine. Încălcarea lor ți se pare un proces natural.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 martie 2018

Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie astăzi. Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 martie 2018

Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta pe parcursul întregii zile. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, te înșeli. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură. Cu siguranță nu le vei rata.
Articole astro